Tasbebek 27-28-29. Haftalar da bebek pozisyonunuz nasıl ve ya nasıldı sonra nasıl değişti bilgi verebilir misiniz
Merve201119 Tasbebek ilk cocugumda transver pozisyondaydi sonra baş gelis döndü ikinci hep makat gelişti öyle kaldı
yigitinannesiiiii Tasbebek 29+5 te baş aşağıdaydı hala öyle 31+5 iz inşAllah öylede kalır bakalım ben hıçkırığından anlıyorum hala öyle olduğunu ama 2 gün sonra kontrolümüz var görcez☺️☺️
-MinikveAnnesi- Tasbebek 25 26 ya kadar bas gelisti sonra ultrasonda makat gelis görünmeye basladı ama yan durdugu da oluyor kafasına göre yani canı nasıl isterse öyle duruyor
Oslemasel Tasbebek 34-35. Haftalara kadar küçük olduğundan rahatlıkla dönebiliyor. Sonrasında döner sıkma canını
Tasbebek Merve201119 transver dediğiniz yan duruş oluyormus sanırım şimdi Google dan baktım bende bugün 27+6 bebek yan duruyor kaç haftada baş aşağı döndü acaba normal doğum gerçekleşti mi
Tasbebek Merve201119 inşallah benimki de döner ilk gebeliğim bilgim yok o yüzden sordum teşekkür ederim 🙏🏻
Tasbebek -MinikveAnnesi- ben bugün 27+6 yan duruyormuş ilk gebeliğim döner mi baş aşağı diye merak ettim
-MinikveAnnesi- Tasbebek bilemiyorum bebekler nasıl isterse öyle duruyor çünkü şu an 33+2 yim doktorum bugün bas aşağı döndürmek icin 2 pozisyon gösterdi her gün yapıcam dönene kadar insallah seninki seni uğraştırmaz😄
Minigim38 27.haftada makat gelişi pozisyonunda simdi 29+3 oldum sanırım hala ayniyiz ayaklarını kasıklarımda hissediyorum
gkbyza Tasbebek 24-25 ten sonra baş aşağı döndü galiba ama şimdi yeri bol oldugu için başını bazen yukarda hissediyorum ayakları hemen hemen aynı yerde kalıyor. Bazen çok sağ boşluğuma yanaşıyor kafasını yukarı çekiyor 30 haftalığım bu arada