Zeyyyzeyyy_ Ben bht clinic İstanbul tema hastanesini düşünüyorum doktorumda orda ama daha önce orda doğum yapanlarla karşılaşmadım belki burda çıkar 🙃
Arzu_uu Zeyyyzeyyy_ medıpol megafa yapıcam takibimi yapan doktorum doğum için gırer mi bilmıyorum ama orda kesin olucak inşsllah hastane için çok ıyı yorumları var doğum yapan insanların
Asyabuse Henüz doktoruma karar vermemekle birlikte hastane olarak Medipol Mega istiyorum. Yeni doğan yoğun bakımı benim için önemli o yüzden Medipol. Doktorumda duygu hanım olabilir ama tam karar veremedim
Zeyyyzeyyy_ somurtkankedi temmuzdan önce fiyat bilgisi almıştım normal doğum 11.400 sezeryanda 12.800 tl denmişti. Ama temmuzdan sonra bütün fiyatlara zam geldi şimdi ne kadar bilmiyorum
Zeyyyzeyyy_ Sefakoydeki mi ? Ya aslında bende normal doğum yapmak istediğim için bu doktordan vazgeçmiyorum ilk çocuğumuda bu doktorda yaptim iki gün suni sancı çekmeme rağmen beni sezaryen almadı bende istemiyordum zaten bakalım her doktorda bir degil
Ayse_3434 Evet sefaköyde olanı aradım bu fiyatı verdiler bağcılarda olan medipolu da aricam bakalım fiyatlar aynı mı