deletedmom6295 Merymira rapor bitim tarihinden minimum 20 günde yattığını öğrendim doğum yapan arkadaşlardan. doğum öncesi vedoğum sonrası şeklinde almazsanız raporu 32 de direk 16 hafta verirse doktor işe başlama tarihinden 20 gün saymanız gerekiyor
ebruasel1 Merymira ben Doğum yaptım Doğum öncesi raporun bittiği son ayın sonunda onaylanıyo ertesi ayın ortasında alıyosunuz benim öle oldu Doğum sonrasındaki de aynı şekilde oluyo :)
Bilgemsi Bu konuyu bende merak ediyorum. Ben şimdi Doğum öncesi raporumu 32. Hafta da aldım. Daha Doğum yapmadım ama yapınca Doğum sonrası raporumu da alıcam. Para ne zaman ve ne kadar yatıcak o raporları nereye vericem ne yapıcam hiç bilmiyorum. Sadece muhasebeciye haber verdim raporu aldığıma dair SGK ile işin yok dediler ama bilmiyorum
Merymira Vallahi ben bu konuda 170 aradım şuan Raporum gözüküyor ama rapor bitiş tarihi olmadığı acaba kaçgun içinde yatar bakicam çünkü Bn salı günü doğum yapicam Ama tabi sezeryan olduğu için erken olacak bakalım bu fark edecek mi
Merymira ebruasel1 Bn sezaryan olduğum icin 20 gün var normale ama bana 170 kalan günlerimizi doğum sonrasında alıcaksınız dedi rapor bitiş tarihinizde yok doğumdan snra yeni rapor yazılacak dedi bakalım nasıl olucak size nekadr yattı acaba😊
ebruasel1 Merymira benim normal Doğum tam raporum bittiği gün doğumum oldu Doğum öncesi 2850 yattı bu sosyal yardımlaşma 300 lira Doğum parası bide süt parası falan hepsi içinde oluyo şimdi diğer rapor da bitti bakalım bu ne kadar yatacak :)
Merymira ebruasel1 evwt sizin tam günü olmus benmde muhakkak doğum öncesi daha Az yatacaktır sonrası daha fazla yatacaktır.bide benmki özelde biz kagit filan dolandiriyoruzmu galiba hastane bildiriyor diye biliyrm doğrumu?acaba