Merhaba arkadaşlar ben bugün doğum yaptım sizlerle paylaşmak istedim. Benim bebeğim 4 kilo olduğu için sezeryan olmama karar verdi doktorum. Bu sabah yatış yapıldi gereken işlemler yapildi anestezi ile görüşüp belden uyuşturmali sezeryan olmaya karsr verdim. Saat 12 gibi amelyathaneye indirildim. Hazirliklar yapildi sırtımdan iğneyi yaptilar 10 dk falan bekledik fakat hiç bi uyuşma olmadi ayaklarimi kaldirip indirmemi hareket ettirebiliomusun diye sordular. Gayet normal hqreket ettirdim. Acele etmeyelim bekleyelim dediler uyuşmasini bekledim fakat hiç uyuşma hissetmedim. Sonra komple uyutmaya karar verdiler ve 1 dk sürmedi uyuttular uyandigimda amelyathaneden cikariyodular beni ve feci agrim vardi karnimda belimde ve ayaklarimda. Odaya geldim 1 saat ağrim oldu yüksek düzeyde agri kesici yapsinlar diye yalvardim resmen. Yapmişlar ama agrim gecmemisti. 5 saate ancak kendime gelebildim. Daha yeni bebegimi kuçagima alabildim. Iki türlü de uyutulunca çok ağir geldi ama çok şükür şuan iyiyim. Kanamam devam ediyo gezdikce pihti şeklinde gelio. Oğlum 3 kilo 860 doğdu. Aynii annesine benzio. Öle güzel kokuyorki tarif edemem. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 39+0 da bebbeğim dunyaya geldi. 22.08.22💙👶🧿