Aycicegim6442 8 haftalik hamileyim ama aşırı derece de göğüslerim sisti ve aciyor uzerine yatmam falan imkansiz ..hamilelimin basindan beri hafif bir sislik ve hassasiyet vardi ama 2 gündür aşırı sisti normal mi acaba bilgili anneler yardimci olurmusunuz
egesmommm Aycicegim6442 17. Haftadayım göğüslerim bağımsızlığını ilan etti. Beyaz tenli olduğum için damarlarım belirginleşti bu yüzden de hafif mor ve epey sıcaklar. Biraz daha büyürlerse sütyen bulamayacağım sanırım. Aile hekimim elle muayene etti bir sorun var mı diye ama şu an için her şey çok normal dedi. Hassasiyeti de hala devam ediyor. Yani demem o ki daha da devam ediyor süreç korkutmak gibi olmasın. İnşallah sütümüz bol olsun ve bebeklerimiz doya doya emsin 🙏🏻
Mer93 Aycicegim6442 gayet normal yaşadığınız durum endişelecek bişey yok :) onlar da hamileliğe hazırlanıyorlar 😄
Gamzeeee16 Aycicegim6442 aynı şekil benimde 16+6 Dayım şuan ve kıpkırmızı doktoruma gösterdim sıcaklardan kaynaklı iltihap olmuşsun soğuk tutacaksın başka çaresi yok dedi evde ne kadar buz varsa tutuyorum duşta buz gibi su tutuyorum bana mısın demiyor doktoruna bir danış bu konuyu canım
Aycicegim6442 egesmommm yanma dediginiz gögüslerin sıcak olmasimı sanki ateşın karsisinda durmus gibi yoksa icinden bir yamami eger disinda yanma ise evet oda var sanki sobanin karsisinda durmus da isinmis gibi
egesmommm Aycicegim6442 evet sanki güneşte kalmışım da yanmışım gibi sıcak. Doktorum normal dedi. Bebeğe hazırlanıyorlar şimdiden 🥰
Aycicegim6442 Gamzeeee16 o kadar degil benim ki de sicak ama bir iki gun bakayim gecmesse sorayim doktoruma diyorum