EsraBaykara Mucizem_00 genelde 1-2 sene oluyor son kullanım tarihleri. Fiyatlardan dolayı diyorsanız alın koyun banyo dolabına. Fiyat derdiniz yoksa 36-37.haftanızda alın tüm eksikleri.
NM_mom Açıldıktan sonra 6-12 ay kullanım süresi oluyor açılmadığı sürece sıkıntı olcağını sanmıyorum, arkasında yazıyor tam süresi öyle ürünlerin
Gamzenur0809 Mucizem_00 yo boZulmaz bence bende aldım duruyor senın evınde durmasa mahazada sıcakta duruyor zaten benım burada sıcak ben cok önveden almıştım ama şimdiden alışverişini yap son zamana bırakma bitmiyor eksık cunku
Mucizem_00 Gamzenur0809 evet kendiminkiler var bez ıslak mendil, ve cocugun kıyafetleri tam anlamıyla herşey tam diyemem bunlar kaldı, ana kucagı anne yanı beşiği bide, odası falan hazır diger şeyler
Arife2736 Mucizem_00 8 ayında al deterjan ürünlerini falan eşyaları falan yıkarsın sampuanida onlarla beraber alırsın işte
Arife2736 Mucizem_00 şampuan bozulmaz eski marketçi olarak deterjan ürünleri bir sene depoda tutulduğu zamanlar olurdu kimyasal oldukları için bozulma falan yapmaz
Mucizem_00 Arife2736 oteki kremler peki şöyle düşünüyorm bakım ürünlerim bile içi cıvımış sıcaktan 🤣🤣
Arife2736 Mucizem_00 serin yerde muhafa et yada bir poşete doldur buzdolabına koy doğuma yakın çıkar hiç bişi olmaz
Muhammedinannesi2424 Haftamdayim sadece bakim eşyaları kaldi ben bu hafta alacağım acmadikca serin yerde durdukca sıkıntı olmaz