Boncukannesi26 Merhaba ilk 2 gebeliğimde saçımı hiç boyatmadım. Şimdi 3. Ye hamileyim. Ama saçlarım bembeyaz oldu. Boyatmak istiyorum. Aramızda saçını boyatan var mı ?
Edabykl Boncukannesi26 kimyasal bisey boya ozellikle dipten boyatcaksaniz deriye baya kimyasal giriyo benmde diplerim cok beyazladi ama dogumu bekliyorum
1erkekkannesiiii Boncukannesi26 benim beyazlar resmen yarısına ulaştı bende boyamak istiyorum ama korkuyorum. Doğal boya diyorlar ama ne kadar doğal olabilir hepsi kimyasal sonuçta. Bende burda bekliyim de cevap yazan olursa okurum 🤭
Eymensmom35 Boncukannesi26 ben iki kere boyattım eczaneden bitkisel boya almıştım tabi doktor onayı ile ilk sırada üç ay önerilmiyor tabi
toffeenut Boncukannesi26 doktoruma danıştım amonyaksız bir boya ile boyayabilirsin dedi, boyadım. Siz de doktorunuza danışın.
_ipek_Ayaz_ Boncukannesi26 Ben boyadım çok araştırdım ilk 3 Ay boyamayın diyorlardı 6. Ayımda boyadım bende bitkisel bulamadım normal boya aldım diplerine degdirmemeye çalıştım
GoktugAlp Kızlar bende boyadim Ama basım çok ağrıdi tavsiye etmiyorum ben sprey Kullanıyorum bitmişti şimdi yeni aldım arada özel günlere kullanıyorum
SerraFatih Merhaba bu konu üstünde çok araştırıp 2-3 doktorla görüştüm. İlk 3 aydan sonra açık havada boyayı solumayarak kullanabilirsiniz bir mahsuru yok☺️