Sena19 Selam.kızlar 25 temmuz regl.oldum 30 bitti 13 agustosta 4gun süren lekelenmem oldu ama regl degil sadece silince gelen lekelenme belirtilerim de var sankl sizce hamile miyim
1erkekkannesiiii Sena19 benim tam regl günümde az lekelenme olmuştu test yaptım pozitif çıktı. Bence en garantisi ya test yapın (erken gebelik testlerinden) ya da kan verin 🤗
Sena19 LamiyaCetinkaya yaptım canım.iki gün once ilk.idrarla yaptım ilk basta cıkmadı bir saat sonra tesadufen baktım gayet belirgin ikinci ciZgi vardi bende anlamadım ya
LamiyaCetinkaya Sena19 Ben de benzer durum yaşadım, adet düzensizliğim var, 8 gün gecikmede iki testte sonradan beliren silik çizgi vardı ama ertesi gün negatif gördüm. 5 gün geçti daha da test yapmadım, doktor kontrolüm var 2 gün sonra onu bekliyorum 🥺
Hafize30_ Sena19 canım 10 dk sonra çıkan çizgi geçersiz diye biliyorum 😔sen yinede kan testi ver daha garanti olsun 🙏
LamiyaCetinkaya Sena19 umudunu kırmak istemem ama bende de öyle oldu hatta 1 değil 2 test. Ertesi gün negatifti. Şuan emin değilim belki vardı ama çok yeniydi ondan öyle oldu, olsun istiyorum. Git bir kan ver netleşsin, insan gerçekten yoruluyor mental olarak var mı yok mu diye. Benden kan almadılar randevuyu bekliyorum o yüzden 🤷
Sena19 bendiyebiriii kafam çok karışık ya bi.lekelenme bide bu testin boyle belirgin olması beni suphelendiriryo bide tam yumurtlama günü ilişki olması testi.suya tuttum silinmedi de
Sena19 Nujinkanat aynen canım biliyorum ama bi yandan da olmasa böyle cıkmaz ne kadar beklerse beklesin diyorum
bendiyebiriii Sena19 bir arkadaşımın da böyle çıktı gidip hemen kan verdi pozitif olduğunu öğrendi🥹♥️
Gulmasal Sena19 lekelenmeyse hamilesindir adetle ikisinin arasında fark var bende hamile olduğumu öyle anladım
Nujinkanat Sena19 yarın gene yapın veya birkaç gün sonra dakika sayın erken çıkarsa hastanede kan verin genede üzülmeyin Allah’tan ümit kesilmez
Sena19 LamiyaCetinkaya yok canım çok umutlanmıyorum bitane evladım var zaten 3 yasinda yani öyle çok istemiyorum ama yine de adetim geciksin oyle gideyim.diyorum ayy gerçekten çok yoruyo insani ya dusunmiyim diyorum ama aklımdn çıkmıyo