-MinikveAnnesi- 33+1 iz ve oğlum sürekli makat geliş şeklinde duruyor kac haftadır doktorum bugün 2 pozisyon gösterdi her gün 10 15 dk yapmam gerekiyormus ben ilk defa duydum bilginiz var mı bu konuda ya da daha önce yapan acaba
tatliiannnee -MinikveAnnesi- kordon dolanmasına sebep olabılır bazı hareketler bilimsel acıklaması yok hıc bırının
tubasd -MinikveAnnesi- banada verdi getci biz henüz 27 haftalik olacagiz yarin nasipse ama yinede verdi . bise ışık yontemi duymustum bir kac kisiden
Deemetibostnci -MinikveAnnesi- -MinikveAnnesi- ben yaptım Bi hafta falan ama ben kiloluyum bel gitti beyninede kan fazla gitti Bi rahatsız oldum sonra yine kendi istediği gibi bebişim 38 de döndü 🤣
tatliiannnee -MinikveAnnesi- bilimsel Bi kanıtı yok ama bana söyleyen cok oldu ama yapmadım sizin bilecegınız birsey tabıkı ben sadece fikrimi söledim
-MinikveAnnesi- 90Gulsen90 bir tanesi secde pozisyonu digeri de yere yatıp koltuga ayaklarını uzatıp belinin altına yastık koyup yükseltiyorsun
90Gulsen90 -MinikveAnnesi- evet yogada da bu pozlar kadınlar yapıyor çatır çatır demekki doktorda dediyse işe yarıyordur içiniz rahat edicekse bi doktora daha sorun hatta bi arkdaşınızın gitti farklı doktora sorsun nenelerimiz bağda bahçe hamile hamile çalışıyorlarmış secde pozuda zaten namazdada var. 🙂🙂
Mouradi -MinikveAnnesi- bunlar sayesinde bebişim döndü üstelik bir tur dolanma vardı Şükür bi problem olmadı bende.
-MinikveAnnesi- 90Gulsen90 aynen öyle. Doktorum gebe ve doğum eğitimi veriyor baya bilgili yani bu konuda o yüzden güveniyorum
tubasd -MinikveAnnesi- birinden duydum karanlik bir odada fenerle bebgin donmesini istedigi pozisyona dogru isigi tutuyormussun bebekler isi ayirt ettikleri icin usiga dogru bakma ve yonelme gösterebiliyormuş
Deemetibostnci Üste soguk alta sıcak torba ve vajinaya yakın fener tut doktorun önerdiği haketleri de yap
Umran__37 -MinikveAnnesi- bende sagima yatarak ve secde yaparsk dondu bebegim ☺️benimde tersti kizim 37+2 de dondu
Umran__37 -MinikveAnnesi- valla oyle duydum bende denedim gecen hafta kontrole gittimde normale dondugunu solemisti doktorum ☺️