Busel Reglim geciktiği için evde test yaptım ikinci çizgi çok silinik çıktı doktora gittik baktığında hamilelik olmaya bilir çok silik diyip test yaptı betam 30 çıktı doktora sabah gidicez sizce bu ne oluyor
Irem88- Busel çok yeni bi gebelik oluyor☺️ bence bi kaç gün daha bekleyin doktora gitmek için eğer önceden sıkıntılı hamilelikler geçirmediyseniz tabi şimdi bu değerle kese bile görünmez sonra stres yaparsınız.Hayırlı olsun
Sedakaratas Busel hamilesin canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 5 üzeri hamilelik olarak sayilıyor ama 2gunde bir betanin 2katina çıkmış olmadı gerekiyor yani bir diğerinin 90 çıkmış olması gerekiyor düzenli gidiyorum saglimi anlamak için
mayis13 Kan değerine göre hamilelik gözüküyor . Sağlıklı bi gebelik olup olmadığı 2 günde bir yapacağın kan testine artışına göre anlaşılır canım . Rabbim hayırlısını versin🌸
Busel Irem88- 3 kere kan pihtilasmasi yuzunden düşük yaşadım inan çok yorgunum ve gerginim doktorum hamile kaldığın an gel dediği için gittim 3 gebelikte de hep erken öğrendim umarım bu onlara benzemez önlem almak amaçlı erken gittim canim
Minikmucizelere Canim doktora gitsende bi sey goremiceksin iki gun sonra tekrar kan ver iki kati olmusmu saglikli gebelik mi diye bakarsin sonrasinda bile hemen gözükmez kese falan
Gulmasal Canım ben regliden iki gün önce 8 cıkdı korona oldum 9 gün sonra gittim 1900 cıkdı 2 gün sonra gittim 3500 cıkdı dusuk çıkmasına üzülme yukseliyor Allah’ın izniyle ☺️
Busel KubraKaranKaya TeoMom biraz tehlikeli durum olduğu için mecbur gidicem canım daha sonra zaten belli aralıklarla gidecegim
TeoMom Busel Doktora bence şimdi gitmeye gerek yok ama yine de sen bilirsin canım ben 54 ile 3+6 da öğrendim 5+2 de 5bine yakın blr beta değerim vardı keseyi karından görmüştük 2 günde bir kan verip 1500 filan olunca gidersen eğer vajinal ultrasonla keseyi görürsünüz