Elanurgvn61 Arkadaşlar 4 aylık oğlum var formül mama veriyorum ama doymuyor 4. Ayda ek gıdaya başlayan varmiydi aranızda nasılsın veriyorsunuz biraz bilgi verjrmisiniz
Edabykl Elanurgvn61 kesinlikle 6.aya kadar ek gida vermeyin mama ile destekleyebildiginiz kadar destekleyin
Yasminadem Elanurgvn61 benim 3.5 yaşında kızım var onu götürdüğüm çocuk doktoru 4.5 aylıkken tadımlara başlatmıştı. Çocuktan anlarsınız hazır olup olmadığını örneğin siz sofradayken yeme isteği vs varsa hazırdır. Sonuçta karnını tıka Basa doldurmayacaksınız sadece tadım yapabilir
Yasminadem Elanurgvn61 benim 3.5 yaşında kızım var onu götürdüğüm çocuk doktoru 4.5 aylıkken tadımlara başlatmıştı. Çocuktan anlarsınız hazır olup olmadığını örneğin siz sofradayken yeme isteği vs varsa hazırdır. Sonuçta karnını tıka Basa doldurmayacaksınız sadece tadım yapabilir
Asel_im Elanurgvn61 hayır canım ek gıda olmaz 4 aylık bebeğin henüz bağırakları ek gıda için yeterli değil
Merve201119 Elanurgvn61 bu konuda bazı doktorlar başlatıyor bazıları ilk 6 ay baslatmiyor ben iki cocugumdada 4 aylıkken başlattı doktorlarım doktor bana liste veriyordu ona göre gidiyorduk tadimlarla yine hamileyim ve Allah nasip ederse 4 aylıkken yine baslamayi düşünüyorum doktor kontrolünde