LeylaCan ben de oyleyim. Mesela 1. De 5 ay boyunca bulanti kusma oldum banyoda yasamaya baslamistim, bunda yok denecek kadar azdi bulantilarim. Onda 9 ay boyunca urekli erken dogum onleyici dusuk onleyici igneler ilaclar kullandim bunda 11 haftaya kadar kullandjm kanama alani kapaninca dahada kullanmadim . Onda ikili uclu taramalari ayrintili usg yaptirmistim seker yukleme yaptirmamistim bunda hic birini yaptirmayip seker yukleme yaptirdim. Onda son 3 ayim yaza denk gelmisti bu kadar agir degildim simdi 2. Trimester donemi yaza denk geldi daha da agirlastim, onda 36 haftaya kadar hamile degil gibiydim bunda simdiden agrilastim vs vs vs vu listem uzar gider bende oyleyim dogunca nasil olur bilmiyorum insallah dogumum da kolay hafif olur. Ilk dogumda 9 saat sanci cektim, sezeryana alindim sezeryan sonram cok rahatti, bunda planli sezeryan olucam icin sanci cekmem ama insallah sezeryan sonrasi ilki gibi kolay olur 😂 bana hep sey diyorlar sen tecrubelisin ama asla oyle bisey olmuyor, insan zaten farkli oluyor acemi gibi oluyor onun pesinde kosarken bunu anlamıyor ilk hamilelik gibi bilgisiz geciyor falan filan