Medinedogru03 Mrsskaraca ben resmen kusmaktan 5 kilo verdim 53 düm 47 oldum 😔 ve yarın ogrencem inshAllah gösterirse 🥰
Dedimolabilir Mrsskaraca mide bulantisi ve tiksintiden hic kilo alamadim 11+1 im kizimda 10 kilo aldim bunda nasil olur bilemiyorum .
Bebisinizz Mrsskaraca 12+6 haftalğız 65 kiloyla hamile kaldım bugün hastanede tartıldım 66 kiloydum 🐣 cinsiyetimizi öğrenemedik devlette randevum vardı bugün ikili test yaptırdık 2 hafta sonra özele gidicem inşallah
Esmaky Mrsskaraca gece 12 haftama giriyorm 4 kilo aldm ayin 9 doktorm soylck cinsyt gosterrse tabi kendini 🥰
Sevgi18 Ben kilo almadımda vermedimde canm aynı duruyorum 57 kiloda 🥰 cinsiyeti ögrenemedik ikili teste gittim 11 haftadaym doktorum daha erken dedi söylemedi bebegim uyuyodu zaten hic kıpırdamadı 🥰
Medinedogru03 Sevgi18 12+2 yim , 10+5 de gitmiştim en son, bende görmedim kipirdamalarını inshAllah yarın görürüm nedense en çok da kipirdamalarını görmek istiyorum 🥰 ikili test yaptınmı?
Sevgi18 Medinedogru03 evet 11 haftayken yapalm dedi doktor yaptırdım çok şükür temiz cıktı sonuclarım 🤲🏻 Sen yaptırdın mı yaptırmayı düsünüyormusun
beboveben 12+1 den herkese selamlar, kilo almadim henuz istahim acik ama nadiren de olsa midem bulaniyor herseyi yiyemiyorum henuz. Gecen hafta fetal dna icin kan verdim hayirli sonuclari bekliyorum cinsiyeti de ogrenecegiz insallah.
Defneninannessi 11+4haftaligiz 76 kilo ile hamile kaldım şuan yine aynıyım hiç almamisim. Bugün ikili testim yapıldı doktor ense kalınlığının normal gelişiminin iyi olduğunu söyledi kan sonucumdq 1 ay sonra cikacakmis devlet e gidiyorum bu arada cinsiyetini ogrenemedim 1 ay sonraya kaldı malesef çok heyecanliyim. Özele gitsem sizce bi tahminde bulunurlar mi devletin ultrasonu renkli göstermiyor hanımlar 😊🥰
Lenaaaa Defneninannessi bebeğin hareketleriyle ilgili tabi ama ben 10 haftalıkken öğrenmiştim. Ben özele gidiyorum ikili test için bir haftada çıkar dediler