scl Caglablir sleepy aldım canım yeni doğan seti internet adresinden verdim. Çoğu kişi memnun kalmış arkadaşımda ilk prima kullandı pişik yaptı sonra sleepy kullandı memnun kaldı bende ilk bunu denicem bakalım eğer memnun kalırsam devamını getiricem 😌
aynurakkus Caglablir canım bende prima yenidoğan almayı düşünüyorum zamanla a101in soffie markası varmış komşumda ondan çok memnun pişik hiç olmadı primayla neredeyse eşdeğermiş 😊 deneyip görmek lazım
semabrcn arkadaşım bimden alıyorum çok memnunum neye alıştırırsan teni ona alışıyo hiçte pişik falan yapmadı diyo 3 aylık kızı var. ben prima aldım ilk bezini arada başka markalar da deneyebilirim belki doğumdan sonra henüz karar vermedim.
Caglablir Prima premium care düşünüyorum bende ama gece sızdırıyor diye duydum çok kararsızım bu konuda @semabrcn
Caglablir Sleppyde iyi diyorlar evet molfix de öneren var ama bu duruma bebişlerimiz karar vericek sanırm teni hangisini kabul ederse artık teşekkürler bu arada 🙂@scl
Cigdembakar Prima alcaktm bnde kullanan arkadşlarm sızdırıyor dedi sleppy alcam inşallh daha yumuşak ve sızdırmıyormş birde komili iyi diyorlar
baharclk Ben ıslak mendilleri uni alıcam arkadaşım çok memnun katkılıda değil diğer ıslak mendiller gibi yenidoğan olanlarıda çok ıslak yapıda değil. Bezide karar vermedm ama sleppy alırım heralde ilkte sonrasında bebeğimin teni karar verir artk 😊
Tbrk Kizlar e bebekte baby me var. E bebek markasiymis. Memnun kalanlarda varmis. Once onu mu denesem bnde bilemedim