benkosarim ayseferhat45 sabun paketleme falan diye insanları kandırıp paralarını alıyorlar dikkat edin evde iş imkanı diye pek bir şey yok belki tekstiller falan küçük dikişler verebilir oralara sorun
nurcan_26g ayseferhat45 Instagram’dan ahsaphediye_kg sayfasına bı yazın komisyonlu iş ürünün kârını kendiniz belirliyorsunuz iş için bilgi almak istiyorum yazarsınız
nurcan_26g eylulicten ahsaphediye_kg sayfasına iş için yazıyorum derseniz detaylı bilgi alabilirsiniz🤗
nurcan_26g eylulicten Instagram da ahsaphediye_kg diye bı sayfa var yazın isterseniz iş için yazıyorum diyin ama büyük kolaylık bence
egkoz Aman kızlar dikkat edin bu ara bu şekilde insanları dolandırmak çok moda. Malzeme için para isteyip gönderince tekrar tekrar isteyenler falan. Kimseye güven olmaz ancak çok yakın tanıdığınız dostunuz vs yapıyorsa girin öyle işlere. 🥹
nurcan_26g ayseferhat45 aynen komisyonlu satis işi arkadaşım da yapıyor ürünler bayiden gidiyor siz sadece Instagram’dan hesap acio sipariş alıyorsunuz tasarım nasıl olucak falan müşteriyle konusuyorsunuz ona göre sipariş atıyorsunuz resimleri renklendirme netleme için bı program söylüyorlar ordan ayarliyorsunuz o kadar ücretsiz o programlarda