sunmomy kızlar yarın ikili test randevum var yaptırıp yaptırmamakta kararsızım bilemiyorum, sizce yaptırmalı mıyım. Cocugun herhangi bir problemi olsa dahi ben aldırmayı düsünmüyorum yaptırmayıp pişman olan oldu mu?
qnsmLk sunmomy ikiliyi bugün yaptırdım ultrasonda sorun çıkmadı kanıda verdim sonuç bekliyorum. Kızımda ikili ve detaylı ultrason yaptırmıştım bunda da öyle düşünüyorum
Kleopatra- sunmomy Sonradan içiniz de kalır. Bir sorun olsa bile, belkide hamileyken tedavisi olan bir sorunu bilmemiş olacaksınız. Allah’ın işi belli olmaz yani yaptırmakta fayda var.
morportakal sunmomy Doktorum yaptırmamı tavsiye etmişti yaptırmıştım ben sonuç iyi çıkınca da kafamız rahatlamıştı. Çok zor veya uzun bi işlem değil randevunuzu da almışsınız zaten yaptırın bence
Bayancorek sunmomy Tedbirli olmakta fayda var bence sonradan keşke dememek için. Basit bir işlem ayrıca, hazır randevu da almışsınız bence yaptırın. Aldırmakla ilgisi yok bu durumun, maddi ve manevi olarak hazırlıklı olmalı insan her şeye.
Fatma-onal sunmomy yani aldırmak için yaptıran olduğunu sanmıyorum en azından riskleri öğrenirsiniz o bize emanet edilmiş bir bebek artık sağlıklı da olsa başka türlü de olsa bize ait en azından aklında soru işareti kalmıyor ben yaptırdım yaptırmanı da tavsiye ederim
Nurten2610 sunmomy canım bende seninle aynı fikirdeydim doktoruma da söyledim herhangi bir hastalık olsa dahil aldıracak değilim her türlü bebeğimi istiyorum dedim doktor ikili testi öneriyoruz dedi çünkü herhangi doğumda müdahale edebilecek bir rahatsızlık olursa o anda doktor orda bulunsun diye önlem alınması amaçlı öneriyoruz dedi ha tabi riskli çıkarsa karından sıvı almak isteyen anneler oluyor gerçek bir rahatsızlık durumunda çocuğu aldırmak için biz bunu önermiyoruz dedi çünkü bebeğin ölümüne kadar gidiyor riskli birşey yani ikili test önerdi yaptım temi çıktı çok şükür sende sonradan vicdan azabı çekebilirsin zaten Allah göstermesin de bence her ihtimalini düşün 🌹
gyalinn sunmomy yaptırmamayı hiç düşünmedim. Neden yaptırmayacaksınız ki? Aldırmayı düşünmeseniz bile bir sorun varsa bilmek ve ona göre hazırlıklı olmak, araştırma yapmak, doğru şekilde karşılamak gerektiğini düşünüyorum. Tabiki sizin kararınız.