AresinveLeonunannesi Kızlar sancım var ama ilk gebelik sezaryandı buda sezaryan olcak 37. Haftadayım...şuan kasıklarımda karnımın alt bölgesinde ve belimde sanki regli olcak gibi sancım var...banyoya mı girsem sicak su falan iyi gelir mi... cok usuyorum bu arada elim ayagim buz gibi....hic bilmiyorum dogum sancisini...acaba usutum mu? Yoksa doguruyomuyum?
sevsonsuza AresinveLeonunannesi cantaniz hazirmi sancilar gun yaklastikca kendini gosteriyor evet bende 36haftaya gdiyorum yavastan reglmis gbi agrim var fakat bu kadar usumenizi anlayamadim bi an once doktora gidin nts ye kesin baglarlar sancin orda cikar en iyisini doktor bilir
AresinveLeonunannesi Gmom_ napcagimi bilmiyorum yasadigim yerde suan saat 00:52 gecenin biri kat kat giyindim ayaklarim buz gibi bekliyorum artcak mi diye kanama nisan hicbiri yok sadece regli olcak gibi hissediyor usuyorum...
Demmo AresinveLeonunannesi eğer üşümediysen bekle biraz daha kanama gibi akintin gelirse doğumun başladı demektir benimde öyle başladı regl sancısı gibi bi kaç saat sonra kırmızı akinti geldi rahim ağzı silinmeye başlamış Nişanım çatı muayenesinden sonra gelmişti
AresinveLeonunannesi Demmo karninizda sertlesme var miydi peki ? Karnim suan cok sert tas gibi sicak tutuyorum surekli 😔
Demmo AresinveLeonunannesi evet kasılmalar olur karında sıcak doğumu başlatır ama. Istersen bide doktorunu ara ve bebeğinin hareketlerini takip et