1Gunes Kizlar 12+3 hamileyim fakat kabızlık problemim var son 3 haftadır bol şu içiyorum onun haricinde bol bol ayran ve cacık tüketiyorum ama ne yaptıysam midem yumuşamadı sindirimim düzelmedi ne yapma lazım?
Gzmslmz 1Gunes cok gecmis olsun kan ilaci kullaniyor musun o da yapiyor cunku kabizlik.. onun disinda entrogermina probiyotik var bende de kabızlık oldugunda doktorum vermisti iyi geldi bana once doktoruna sor olur mu kullanacaksan ben suan duzenli cikabiliyorum ayrica kan ilacimi değiştirdik 🥲
_aysenur8mikail__ 1Gunes ne yaparsan yap haftan ilerlemedikçe geçmiyor ne bol su ne meyve hiç bişey fayda etmiyor ne yazık ki
Zeeynepp 1Gunes Bende öyleydim posalı şeyler tüketebilirsin mesela kayısı,süt, karpuz onlar iyi gelecektir ama dikkat et sürekli devam ederse hemoroide kadar gidiyor
Esraerdemserin 1Gunes 12. Haftaya kadar çektim. Kayısı, kayısı suyu, meyve suları bana mısın demiyor. Doktor ilaç verdi düzenli kullanınca rahatladım. Son iki haftadır iyiyim.cok şükür hafta ilerlemeden düzelmiyor
Ysm_1981 Bende 11+2 ne yaptıysam geçmedi kabızlık Dr ilaç verdi onunla çok rahat çıkıyorum lütfen dra sor ilaç yazsın şifa diliyorum canım 🙏🌸
1Gunes Gzmslmz hayır sadece folikasit kullanıyorum son 3 haftadır böyle oldum ondan önce idrar enfeksiyonu ilacı kullandım ishal oldum ondan sorna kabız oldum geçmiyor. Idrar enfeksiyonu için ilacı 5 ağustos ta kullanmistim
Gzmslmz 1Gunes ikinmamaya calis hemoraid çıkarsa dahada zorlanirsin.. doktoruna bi danis duphalac verebilir belki hamisler kullanabiliyor diye biliyorum.. tekrar geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonuna da dikkat et geçmiyor bende hala cekiyorum idrar yolundan 😑
El123 1Gunes canm bende hemoroıd ve makat catkagı var kabxlk yuzunden perişan oldm 3 gundur gecelerı yatmadan 3 tane gun kurusu bırazda kuru uzun sıcak suya koyuyorm sabah kalkar kalkmaz suyu ıcıyorum ıcındekılerıde yıyorum mutos derecede rahatladım denemenı onerırım ne fenedysem olmayan ben bunda careyı bukdum cok sukue
El123 1Gunes ay sorma canm bu aralar hıc mıdem almıyo cok tatlı oluyo mevburiyetten devam edıyorum ama uarn kayısı cayını denıcdm ıse yararsa onu ıcmeye calısıcam