Mutluluk07 Kızlar başka ilde yasıyordum suan ailem İzmir de doğumumu İzmir de yapmak istiyorum allah nasip ederse Egepol ve ata sağlık arasında kaldım muayene ücretleri neler hangi doktor iyi ve daha ayrıntılı ultarasona girmedim ayrıntılı ultrason fiyatı ve doğum ücretleri nasıl bilgi alabilir miyim ?
Kenanizm18 Mutluluk07 egepol herşey dahil 2.600 dogum yılbasında artış olcak. Ayrıntılı 150 tl + 81.5 muayene ücreti.
Fatmasnny Mutluluk07 egepolde Gökalp tokaçın ismi çok fazla söyleniyor. Çok memnun olanda var olmayanda. Ben egepolde Cem büyüktosuna gidiyorum. Memnunum. Ayrıntılı 150 muayene 81.5₺ Doğum oda süsleme ve 1 refakatçi ile 2600₺.
miniminne Bende gebelik olmadıgı icin diger ultrason ücretlerini bilmiyorum fakat benden hsg istemişti doktor ona 1100 tl fiyat berdiler agzım acık kaldı
Yaso Atasağlık Emin Hakverdiyev e gidiyorum muayene 81 TL eğer memursanız veya eşiniz memursa %20indirimli oluyor benim oyle 60 lira ödüyorum doğum ücretide normalde 2000 TL kapı süsü ve fotoğraf dahil.