bebegim42_ Mucizem_00 öneririm canum ben aldım ama sleppynin zeytinyağlısıda çok iyi ben ikisinden de aldım baby turco bebek bezide aldım ben iksidie güzel
Pelinakcn Mucizem_00 henüz bebeğim doğmadı ama mühendisinoğlu diye bir ürün inceleme hesabı var instagramda o baby turco doğadan olanı öneriyor içeriği temiz olarak
Dilayyyyy Mucizem_00 evet dogumdan once 12 li paket aldim gayet memnunim gecen ayda tekrar indrmde olunca 24 lu bidaha aldim bebek bezide babay turco kullnyrm ztn
Mucizem_00 bebegim42_ sleppy indirime girmiyor hiç ve yenidoğan ürünleri mendili pahalı, ama baby turco daha uygun geldi yenidoğanı, siz yeni doğan mı kullanıyonsnz ikisini de,
bebegim42_ Mucizem_00 ben ikisini de yenidoğan aldım normalde alıyorum bebeğim daha doğmadı ablamın oğlu 3 aylık oda kullanıyor ordan memnun olanlardan bende alıyorum
bebegim42_ Mucizem_00 sen şimdiden bez ıslak mendil stoğu yap canım gün geçtikte pahalanıyor https://resimyukle.io/r/ZiqqK25lPx bak ben dün bunu aldom şuan fiyatı çok iyi sende alabilirsin istersen
bebegim42_ Mucizem_00 ablam kullanıyor canım hiç bir alerjisş olmadı ben hem slpeyy alıyorum hem baby turco ikiside çok güzel pişik yapmıyor
Mucizem_00 Dilayyyyy baby turco zeytinyağlı olanı öneriyomusuun peki kullandın mı, ve 24 lü paket kaca aldın gecen ay
Lizbonn Mucizem_00 ben cok memnunum geçen 24’lü almıştım indirimde diye. Bir sleepy bir de baby turco dönüşümlü kullanıyorum.