afrAybars 38.haftamdayım şu an kızlar ve doktorum tatile gidiyor o yokken doğum başlarsa nasıl oluyor kim giriyor doğuma yada doktoruma söylesem beni başka bi doktora verir mi acaba kafam çok karışık 🙄
Raflesya afrAybars Bizim burada bir doktorda tatildeydi Karadeniz’de hastasının doğumu başlamış hemen atladı geldi Mersin’e.Doğumunu yaptırdı geri döndü.
_aysenur8mikail__ afrAybars tiktok fenomeni Ece ronay geldi aklıma onun da son haftalarında doktor tatile gitmişti ben gelmeden doğurma falan demişti 😂
afrAybars AysegulArici özel hastanenin ne farkı kalıyo o zaman devletten hem ben erkek doktor istemiyorum mesela bunu göz önünde bulundurmaları gerekmez mi
afrAybars Raflesya öyle yapacağını pek sanmıyorum da yarın sorayım bakalım başka birine yönlendirsin napıyım artık
benkosarim _aysenur8mikail__ hatta daha doğurmadan doktorun son günü gidip sezeryan olmuştu yani doktor tatile çıkmadan
AysegulArici afrAybars valla canım ikisinide deneyimlemis biri olarak söylüyorum hiç bir farkları yok boşuna para veriyoruz tek rahatlığı her istediğin an sıra bulup saatler harcamiyosun özelde başka bi alternatifi yok kişisel görüşüm bu benim
afrAybars AysegulArici ben öyle olduğunu düşünmüyorum canım Allah hayırlısını versin yokluklarını göstermesin tabi ama devlet hastaneleri çok sıkıntılı bence
Gmzbiri afrAybars benim doktorum da tatile çıktı. Siz yokken acil bi durum olursa ne yapacağım diye sordum. Merak etme zaten gelmiş olurum ama yoksam seni bi arkadaşıma yönlendiririm dedi.
afrAybars Gmzbiri ne güzel canım ya bende yarın bunu söylicem bakalım o da bana öyle yapsın ki içim rahat olsun