sudeyl16 Ay göbeğimi açmak dahi istemiyorum. O kadarrr çatlak ki her bi m2 si çatladı resmen nasıl böyle bi şey oldu anlamadım 37. Haftamdayım toplam 14 kg aldım aşırıda değil aslında ama inanılmaz ya çizgiler kırmızı etrafları mor gibi bide dinazor saldırısına uğramış gibiyim dhdhshsh
Papatya000 sudeyl16 malesef benimde öyle bildiğin harita çizilmiş 😂 eskiden üzülüyordum şimdi duştan duşa gördüğüm için 😂 napalım bacım kurtulalımda Allah buyuk
Sg40_ sudeyl16 bende aynıyım kurak tarla gibi oldu catlaya catlaya🙈🙈🙈🤭🤭🤭aman alan almış satan satmış dujyaya bı mucize getiriyoruz bundan güzeli varmı varsın catlasin cnm😘
twinboymama sudeyl16 benim de 🤦🏽♀️ bi de 18. haftada düzenli lierac kullandım. karnım da 25 ten sonra cıkmaya başladı baktım hep çatladı. bıraktım kremi 30. haftada moralim bozuldu o kadar düzenli kullanıma çatladığı için. şimdi 35+4 harita gibi 🥲
_ozlmm sudeyl16 Ah sorma bende valla oysa 12.hafta da başladım nemlendirmeye yağ falan kullandım 25 e bi geldim görmez olaydım ten rengi mi unuttum 😂😂
Melekozkan41 Kız catlamayan varmıdır acaba ☺️☺️☺️benimde haritaya döndü bu arada burdaki takvimime göre 43 gün kaldı normal artık bunlar ben şaşırmıyorum normalde de gebelikten önce kiloluydum alışkınım o yüzden bu çatlaklara 🤣🤣🤣🤣🌸🌸
Kleopatra- sudeyl16 Aynı hal bende de var. Ne yapacam hiçbir fikrim yok güzellik merkezine gitmeyi düşünüyorum doğumdan sonra. Bakalım, geçer elbet. Herşeyin bir tedavisi var nede olsa
ilknurrruzn sudeyl16 Benim göbeğimde şuanlık yok ama bacaklarımda , diz kapaklarımın arkası, kalçam aynı harita gibi oldu. Bio oil kullandım, çörek otu yağı vs. sürekli nemlendirdim ama fayfa etmiyor vücut esnek değilse çatlıyor …..
Rapunzelinanasi sudeyl16 32+3 deyim. Hiç çatlamadı ama sivilceden geçilmiyor. Mayın tarlası gibi oldu mübarek bir de gebelik sivilcesi olduğu için geçse bile kahverengi lekeler kaldı 🤷🏻♀️
Esrakky sudeyl16 Ben hiç kılo almadım ama en fazla 3 falan 35. Haftalıgım ama karnım harıta gibi cok üzülüyorum anlamadım neden boyle oldu