Aslanpln Merhaba daha öncede sordum ama görülmedi sanırım son zamanlarda iç çamaşırım ıslanıyor ben terliyorum diye düşünüyorum ama farklı bişey olabilir mi?
Kleopatra- Aslanpln Bunun için doktorunuza danışın derim. Birçok sebep olabilir. Enfeksiyonunuz varsa ondanda olabilir.
ilknurrruzn Aslanpln Enfeksiyon varsa bebeğede geçebiliyor dikkatli ol bence en yakın zamanda da doktora git ….
Kleopatra- Aslanpln O zaman ondandır. Çünkü bende de mantar enfeksiyonu var ve yapış yapış bir akıntı eşliğinde sıvı geliyor. Islak oluyor bazen terlemişim gibi. Normal yani
Aslanpln ilknurrruzn gittim tahlil yapıldı idrar temiz çıktı vajinal dedi antibiyotik yazamam diyor fitil kullanıyorum sürekli ama geçmiyor
Nujinkanat Kleopatra- ya şey utanıyorum söylemeye ama bende de ishal olmuşum gibi sıvı akıyor kokusu da berbat doktora gidince söyleyeceğim her zaman olmuyor bazen
Kleopatra- Nujinkanat Tamam işte, enfeksiyondan tamamen. Bende de aynı durum var ilaç kullanıyorum. Sirkeyle suyu karıştırıp bez yardımıyla silin orayı. Faydasını görürsünüz🌸
ilknurrruzn Aslanpln Çok iyi temizlenmen gerek suyla daha sonrada ıslak bırakma , bir damla bile ıslaklık olsa iç çamaşırında değiştir ben günde 3-4 tane kilot değiştiriyorum…