Papatya000 Kızlar yarın doktora gidiyorum ve 36. Haftaya girdik 9 ay çok şükğr ama ben çok kötüyüm ayaklarım beni taşımıyor artık 😥 doktor inşallah en kısa zamanda yatışımı yapar söyleycem yapsın artık dayanamıyorum
Bebekdelisi Papatya000 babada dua edermisiniz ne olur ikiz 16 H bugun birden sorunlarım oldu akıbıyetım bellı degıl yaşım 40 ne olur son sansım banada dua edin o H bende goreyım🤲🏻😭
star3star Papatya000 bugün itibariyle bende 36. haftama girdim çok şükür🤲🏻nasipse benim doğumum pazartesi olucak inşallah🤲🏻🧿
twinboymama maşallahh. sıcaklar fazlaca yoruyor beni de cidden. 35+4 ben de. gün almayı düşünmüyorum gittikleri yere kadar gitsinler 🫠
Papatya000 twinboymama ya keşke ayak ağrım olmasa uzanıyorum ayaklarım balon diz kapaklarım bile şişiyor oturamıyorum kalkamıyorum
gmzzmg Bana 37+4e gün verdi doktorum. Şuan 35+0 ım bebişler beklerler inşallah. Ne kadar dayanabilirseniz o kadar iyi
Papatya000 Bebekdelisi Dualarımız sizinle inşallah ama rabbim herşeyin en güzelini en iyisini bilir tevekkül Allah’tan ❤️ sen umudunu kesme bol bol dua et kendine Allah sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin
Bebekdelisi Papatya000 allahım razı olsun allahım sizide darda koymasın saglıkla zamanında sorunsuz alın kucaklayın inşallah 🤲🏻♥️
Bebekdelisi Fatime07 bir anda kasılır gibi oldular sancılar vurdu inanırmısın altım acılır gibi hissettim dehşet saatler geçirdim 😭
Fatime07 Bebekdelisi benımde arada kasılmalarım oluyor aynı zamanda serklajlıyım yanı hep bir korku ilke yaşıyorum
Bebekdelisi Fatime07 allahım saglıkla nasıp etsın benımde dıkış kararı ıcın hergün gel bakalım dedı korkuyorumda oda zormu sonrası nasıl
Bebekdelisi Fatime07 48 basladı rahım 44 olmustu 15+3 de gerek görülmedi suan 16+0 olduk atarmı ölçüme bugun bakılcak ama korkuyorum
Fatime07 Bebekdelisi evet kısalma ya da hunişleşme var ise doktorunda uygun görürse atabilir belki haftan erken çünkü tabi serklaında en büyük riski enfeksiyon oluyor dikiş olduğu için enfeksiyon kapmaya cok müsait rahim ağzı o yüzden dikkat etmen lazım