Tubiiiiif Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı ara ara rahimdi agrısı yaşıdımı söyledi oda nst istedi bende 26 haftalık hamileyim bu arada sürekli olmuyor bir agrı degil ama ara ara oluyor bazen
Bybrs Tubiiiiif 27. haftamda girdim yani ağrı ve doktor gerek duyuyorsa erkene bakılmıyor ama yoksa da normal durumda gebeliğin 32.haftada benim.bildigim
kuzeymomsss Tubiiiiif herşey yolunda giderken bebeğim doğum kanalına girmişti nstde doğum sancım çıkmıştı açılmam vardı ve bebeğimin boynuna kordon dolanmıştı. O gün benim için berbat bir gündü
Tubiiiiif kuzeymomsss Ay kötü olmuş canım ya umrum saglık atlatmışınızdır nu durumu benimde bir sıkıntı cıkmaz insallah
kuzeymomsss Tubiiiiif çok şükür. Şimdi kollarımda 3 ay 24 günlük olduk 🤲🏻 hayırlısıyla çıkmaz inşallah canım
Pcoslubiranne Tubiiiiif 23 de girdim yatisim yapilmisti lekelenmeden 4 saatte bir gird8m sonra da 32+6 de girdim.
esmaozdemir76 Tubiiiiif sayiliyomu bilmiyorum ama 24. Hafta da girdim yüksek tansiyondan dolayı yatış yapıldı 2 gün boyunca aralıklarla nstye bağladılar