Edau9 Kızlar geç yattığım zamanlar geç kalkıyorum haliyle ama bu aralar bu konuda vicdan yapmaya başladım biz uyurken bebekler bizden besleniyor mu yoksa aç mi kaliyo ya🥺🥺
kuzucumoglum Edau9 bende aynı şeyi dsunmuyor değilim gündüz yiyorum suda içiyorum ama gece su bile icmedigim oluyor akşam belli bir saatten sonra yemekte yemiyorum o zaman nasıllar bende bilmiyorum
Elvanguzel Edau9 bir yerde okumuştum 10 gün aç kalsanız bebiş yinede sizin vücudunuz da depolanan yiyeceklerden son damlasına kadar alırmış Rabbim ne güzel yaratmış❤️🌹 Ama buna rağmen içim rahat etmiyor sabah 9 da yiyorum tekrar yatağa geçiyorum hareket etmesini bekliyorum son zamanlar olduğu içinde hareketlerini daha sık takip ediyorum zaten sıcaklardan uyunmuyorda annelik içgüdüsü ne olursa olsun içimiz rahat etmiyor 🤗🥰
angela4 Edau9 Birkaç gündür bu soru benimde aklıma takılıyor yarın inşallah unutmazsam bende soracağım doktoruma
Dark Edau9 vücuddan alır aç kalmaz ama düzensizlik tabi ki iyi değil. Zamanında ve düzenli yerseniz daha faydalı olur bebek ve sizin icin
Tospikannesiiiii Edau9 ben 10 güm dogru düzgün hiç bişi yemedim bebegimin kg almaması lazımdı almış çok da güzel yani gece uyurken aç kalacagını sanmıyorum depolardab tüketiyor onlar
Hadya Kızlar bebekler gun icinde yediginiz ve vucudunuz tarafindan depolanan yiyeceklerle besleniyolar,zaten minnacik seyler,uyuyosunuz diye ac kalmazlar merak etmeyin.
Edau9 Hadya ya ben geçen günlerde sabaha karşı 9 gibi uyuyabildim e öyle olunca haliyle çok geç kalktım saa 3 geliyordu nerdeyse o gün biraz panikledim düşündüm bunu
Hadya Aksam belli bi saatten sonra su harici bi sey tuketmemek en sagliklisi ayrica,her seyin fazlasi zarar.
_ozlmm Hadya Evet katılıyorum birde yemek yiyip yakın saatte yatınca da aşırı mide yanması oluyor yani benim öyle oluyor ☺️ Bu yüzden de yatmadan önce iki saat bir şey yemeyi kesiyorum ve iyi geliyor ☺️
heyzil06 Ben sora beklerken diğer doktorun ebesi gebeleri bu konuda bilgilendiriyordu bebekleriniz her türlü sizden alır ara öğün yapın eliniz ayağınız kesilmesin falan diyordu yani her türlü onlar bizden alıyorlar 🥰
Edau9 Tospikannesiiiii kaç haftalıkken yemediniz acaba.Benim de pek iştahım yok sorsan yemeye çalışıyorum işte
Tospikannesiiiii Edau9 26 haftalıkken korona oldum çok da agır atlattım hiç bişi yiyemedim doktor o beslenir senin depolarından demişti keza öyle de oldu nasıl çok kilo aldıgımız zaman bebek normal seyrinde gidiyo yemeyince de aynı öyle yani aslında kendimize alıp veriyoruz kiloyu
La_Liberte Edau9 ben de geç uyanıyorum ve sabah uzun süre yiyemiyorum. Alışkanlık işte uyanır uyanmaz canım istemiyor. Ben de doktora soracam unutmazsam. Bazen bir muz bir kaç tane ceviz yiyorum vicdanımı rahatlatmak için. Ama benim de bildiğim kadarıyla hiçbir şey yemezsek bile bebişler depodan besleniyor. Bana doğru gelmese de Hamileyken oruç tutan çok fazla kadın var mesela.
La_Liberte Edau9 sıkmayın canınızı. Stres, yemek yememenizden daha kötü bir şeydir emin olun 😊 sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻