Mela nafiz köreze gidersen eğer bidaha sana Rahime Serap Alkanı öneririm. Her gittiğimde nasılsın der önce hazırlanıp uzanmamı bekler ben acele ederim kızacak diye acele etmene gerek yok tatlım der sonra bebeği gösterir bak elleri burası şöyle yapıyo böyle yapıyo der gayart iyi der kilosu boyu sorar ne sorarsan cevaplar nafiz körezin bana göre bir numaralı doktoru arkadaşım önerdi gittim tek arkadaşım değiş bi kaç kişimin öneerisiyle gittim.. onun odasından çıkanlar hepp mutlu kesinlikle rahime hanımı bi denemeni isterim.. ilk bebeği görmeye sonay hanıma gittim bende ne yüzüme baktı ne söylediğime cevap verdi nefret ettim bidaha gitmedim ona.. eda ayarcan vardı biraz iyi gibiydi sonradan bozuldu onuda bıraktım. Buğra coşkun vardı beni mahvetti resmen çok şükür hastanesini değiştirdi. Sonay çakmağı nette araştırırsan mahkemeliik bile olmuş asla güvenemem o kadına.. bide çoşkun ümiti acayip öönerdiler erkek diye rahat edemem diye kendim istemedim şuan sadece rahime hanımı öneririm size iyikide onunla karşılaşmışım randevuları hemen biter hastanede fazla sıra kalmaz hemen doluyo canım kapış kapış gidiyo haberin olsun yinede