maviiiayyy Arkadaşlar 2 gun icinde kasilmalarimdan dolayi 8 kez kullanmak zorunda kaldim bu haptan kullanip dogum yapan var mi yan etkisi oldu mu gebelikte veya bebekte çok korkuyorum. Doktor bisi demedi ama burda yazilanlar asiri korkutucu geldi icimde resmen okuz oturdu bana bir ferahlatici seyler soyleyin lutfen
Blue_Butterfly Bende burda durayım bana da fitil verildi sadece 3 gün kullan denıldı suyumun fazla olduğundan ve kasılmalardan verildi
Jrhazar Blue_Butterfly merhabalar acaba kullandınız mı faydası oldu mu? Ne sıklıkla kaç gün kullandınız?
A-y-s-e-g-u-l Merhaba ben kullandım çok erken kasılmam olmuştu bir hafta kullanıp bıraktım işe yaradı şuan 37+6 yız çok şükür sorun olmadı. Ama doktorum uzun süre kullanımda bebeğin suyuna etkisi var demişti
maviiiayyy A-y-s-e-g-u-l ben hic ilac kullanmamistim simdiye kadar beyin gelisimine ters etki edicek diye odum kopuyor oncesinde de antibiyotik ve bi erken dogum engelleyici farkli bir ilacta kullandim yani 2 haftada sacma sapan ilaclar kullandim vicdanim agliyor ama elimden de ne gelirki emir kulu gibi verdiklerini kullandim diyip rahatlatmaya calisiyorum kendimi
Aysenurozs maviiiayyy öyle düşünmeyin bende kanama nedeniyle bir sürü ilaç kullandım halaa da devam ediyorum ama bu ilaçlar gebelikte kullanılabilen ilaçlar o yüzden hep iyiyi düşünmeliyiz çünkü kullanmazsak her şey daha kötü olabilir Allah’a bırakmak lazım bazı şeyleri sonuçta biz bilmiyoruz doktor ne derse onu yapıyoruz elimizden bir şey gelmiyor çünkü
A-y-s-e-g-u-l maviiiayyy canım şöyle düşün doktor zarar verecek bir ilaç vermez içini rahat tut ben tüp bebek ile hamile kaldım kullandığım ilaçları bir bilsen Allah korusun kötü düşünme sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲🏼
Aysenurozs maviiiayyy aynen öyle bu sefer sürekli takıntı haline getiriyoruz daha zor geçiyor her şeyin hayırlısı olsun Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için
brcstc kasilma olmasi daha tehlikeli,bende kullaniyorum serklaj sonrası 4 gın boyunca 4 er tane toplam 16 ilac ictim,mecbur içiyoruz çok takılmayın. cok zorda kalmadıkca kullanmıyordum şimdi,doktorum endol den çekinme iyi bi ilaç demişti.
Blue_Butterfly Jrhazar evet kullandım bana dokundu tansiyonumu yükselttı bende bıraktım sadece bir gün kullandım zaten suyum fazla olarak doğum yaptım herhangi bi sıkıntı olmadı çok şükür senin neyın var canım
Blue_Butterfly Jrhazar hiç üzülme dengeli beslen ayaklarını yüksekte tut uzanırken çok karpuz tükettim diye suyum fazla olmuştu 😅 valla hamileliğimi zehir ettim kendime sen yapma herşey geçiyor insanın nasıbınde ne varsa onu yaşıyor sağlıklı bi şekilde bebeğimi kucağıma aldım sende alırsın inşallah hiç ama hiç üzülme doğduğunda keşke üzülmeseydim herşey geçiyor dersin bazı doktorlarda bazı şeyleri çok abartıyorlar bunu da bil ama yinede tedbir senden taktır ALLAHTAN canım benim güzel haberlerle inşallah