Ruvvruvveeydaaa Kızlar İzmir’de ayrıntılı ultrason yapılacak nereler var, bir de hangi hafta gitmek uygun olur
Merve201119 Ruvvruvveeydaaa 18 ve 23 hafta arası yapılıyor net sonuç için 20 21 haftada gitsen daha iyi olur izmirde ben iki farklı yerde yaptırdım sabahattin altunyurt 750 TL idi birde yavuz erata 1300 TL ikiside 9 eylülde hoca profesör perinatalog ikisindende çok memnun kaldım
Merve201119 Ruvvruvveeydaaa yavuz eratada 50 dakikaya yakın sürdü açıkçası biraz pahalı ama çok tatlı dilli ve işini gerçekten çok severken yapan bir doktor tek tek parmak aralıklarına kadar baktı ve anne karnındaki çocuğu ah yavrum nasılda bakiyor nasıl ellerini aciyor kurban olurum diye iltifatlarla yapti işini diğer doktorda çok iyi gerçekten ama daha ciddi onda 25 30 dakika sürdü
Ruvvruvveeydaaa Merve201119 biraz fazla sordum ama ikisinede eşle beraber muayene olunabiliyor muu pekii 🥰🙈
Merve201119 Ruvvruvveeydaaa ben ikisinede eşimle beraber gitmedim canım ama ikiside telefonda eşinizle gelebilirsiniz demislerdi