Mucizem_00 Kızlar şmdi bebelere ayına göre alıyoruz ama 3 6 ay mesela tam altıncı ayı dolana kadar giyiyor mu yoksa genelde kücük geldigi mi oluyor, yani 6 9 aya ne kadarlık Ken alışveriş yaptınız
Birgul Mucizem_00 bu bebekten bebeğe değişir, benim bebeğim minyon mesela 6-9 ay kıyafetleri 7.5-8. Aydan itibaren tam olmaya başlıyordu.
Mrvsln Mucizem_00 hem bebeğe hem de kıyafete bağlı bazı kıyafetlerin kalıbı küçük oluyor. Bebek yapılıysa erken geçebiliyor üst bedenlere ara ara gördükçe alırsınız ya da hediye de gelebiliyor
Kelebekk-0307 Mucizem_00 o belli olmaz ki mesela benim kızım 4 buçuk aylık bazı 3 6 bedenler hafif büyük oluyor bazıları tam oluyor geçenlerde 6 9 ay hediye geldi yıkadım giydirdim küçük geldi olmadi hic sıktı kalıpta önemli
Mucizem_00 Birgul evet emin olamıyorum bu yüzden kac ay alışveirş yqpacagma genelde 3 6 aldm ama 0 3 ü 1 bucuk ay giydiydikleri için öyle diyolar
Birgul Mucizem_00 ilk etapta yenidoğan ve 0-1 ayları 2-3 hafta falan giydirdim sonra 1-3 aylara geçtim
Mucizem_00 Birgul iki üc hafta için almam ya yenidoğan fala. Büyük giysin 0 3 ay aldım tulum onları giysin 2 3 hafta İcin öyle kalacak Allahtan ablam da getiriyor onları giydrrirm yegenim in, ben genelde 3 6 ay aldım :))