alisinannesi10 gunesx dikişlerimin iyileşmesi benim rahat eğilip kalkmam falan 10 12 gün sürdü. Sezeryandan 1 hafta sonra kontrole gidiyorsun doktor dikişlerine bakıyor. Sezeryan olduktan 3 gün sonra bandaj vardı kendiliğinden kalktı kalkmasada sen açıyorsun sabah akşam pansuman yapıyorsun. İyileşmesini o hızlandırıyor. Zaten lazerle dikiliyor görüntü olarak böyle ipli bi görüntü yok ben öyle sanıyordum ama 😀
alisinannesi10 gunesx bide bol bol yürüyüş yapmak lazım yorulunca dinlene dinlene.. ben hergün yürüdüm hiç aksatmadım. Çabuk toparladım beni görenler şok oluyordu sen nasıl ayağa kalkmışsın hemenndiye. Biraz bünyeyle de alakalı tabi
alisinannesi10 gunesx rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.. Bende bu yoldan geçtim ve çok isterdim hep bilenlere danışmayı onlardan destek almayı.. sormak istediğin ne varsa cvp veririm çekinme hiç . Hayırlı bir şekilde doğum nasip etsin rabbim. 🤲❤️
alisinannesi10 gunesx yok o zaman jiletle aldım biraz olduğu kadarıyla. Kendin yapamazsan eşinden destek alabilirsin
gunesx alisinannesi10 ya inşallah herkese hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip olsun çok teşekkürler 💗
Hande123- Nesine bende ulasabildigim doneme kadar hep jilet yaptim,sonra agdaya gittim gecen carsamba gunu,tertemiz oldu valla orasi,icim rahatladi,dogumuma 1 hafta var