Sinemozy Kızlar keseden bebeğin duruşundan anlayanlar tahmin edebilir mi? Bir de sizinkiler kaçıncı haftada belli oldu
Sinemozy egeninincisii teşekkür ederiz teyzesi sağlıkla gelsinler inşallah 🥰senin ki belli mi peki kaçıncı haftada belli oldu
egeninincisii Sinemozy Evet kızım olacak💜 bak kese ve duruş benziyor seninkine zaten :) Haftada belli oldu. Oğlumda kese fasulye gibiydi ve daha düz yatıyordu.
bhrey Sinemozy hayır henüz cok ufak benım kı 5+5 deyim inşallah o zamanları da görürüz :) dualarınızı eksik etmeyin
Sinemozy bhrey ayy kuzum Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin hepimizinkini isteyen herkese de nasip etsin inşallah 🥰
Sinemozy Sengulenes Bugün gittim doktora 12+2 çok hareketliydi bir de kordon vardı tahmin edemedi ikili tarama yapıldı bir dahaki gelmene belli olur inşallah dedi
Sengulenes Sinemozy Sinemozy benimde Cumartesi dr randevum 12. Haftadaym bende merak ediyorum O yüzden sormak istedim. İkili tarama testi nasıl yapılıyor benimde gidince yapılacak
Sinemozy Sengulenes ilk ultrasonda ense kalınlığının burun kemiğinin ölçüsü yapıldı bi sorun çıkmadı Allaha şükür bir de kan ve idrar alındı onunda sonra 29nda çıkıcakmış bir hafta var onu bekliyoruz
Sengulenes Sinemozy aaa sonuç hemen çıkmıyor mu? Bende biraz heycanlıyım sonuç inşallah bizimde güzeldir. Aç tok kan vermek için fark eder mi
Sinemozy Sengulenes yok bana aç tok gel diye bişey söylememisti ama belki cinsiyeti tahmin eder diye çikolata meyve suyu içip gittim ama bebiş göstermedi her gitmemde ayrı bi heyecan oluyor