mommytobe_ Kizlaaar daha 15+4 um ama ona ragmen baya buyuduler ve asiri kasiniyorlar sutyenli sutyensiz fark etmiyor. Benle ayni sorunu yasayan ve cozum bulan anneleri postuma bekliyorummmm🙏🏻🙏🏻
isimyazmakzorunlumu mommytobe_ normal kullandığım çatlak yağını sürüyorum. Bio oil sarı olanı kullanıyorum nemlendiği için kaşıntısı geçiyor.
KayraVeAnnesi_06 Göğüslerin büyümesiyle kaynaklı bir gerilme ve kuruluk oluyor ben yağ kullanıyorum .
mommytobe_ KayraVeAnnesi_06 aaa ben bu cevabi gormedummm bildirim gelmedi🤦🏻♀️ Hangi yagi kullaniyosun askim
KayraVeAnnesi_06 mommytobe_ Ben bebek yağı kullanıyorum masaj yaparak göbeğimde kullanıyorum çatlak oluşmaması İçin ama badem yağı da öneriliyor onuda kullanabilirsin canım 🙏🏻
minikmucizem_21 Ay bende sıcaktan olduğunu düşünüyordum ama ilk kızımda kaşındıgını hatırlamıyorum geceleri gündüz evde sütyen kullanamıyorum🤦🏼♀️
minikmucizem_21 mommytobe_ ay bir bilsem birde tatlı kaşınıyor 🤭 elim oraya gidiyor gündüz sütyen de rahatsız ediyor ama ben şu küçük sütyenin arkasını uzatmak için ekler aldım biraz arka tarafım rahatladı göğüslerim büyüdüğü için sıcakta bunaliyordum oralarimda kaşınıyordu sıkıyordu sizde deniyebilirsiniz