denizz42 Kızlar kapı süsü ve hediyelik yaptırdınız mı önereceğiniz sayfalar var mı görsel atın fikir olsun 🙏🏻
Srdm denizz42 makrome_ayf sayfasından yeni siparis verdim instagram gardrops ve dolap hesabı var ben gardropstan verdim siparisimi, makrome kapı süsü yaptırıcam 😊
Melekannesi42 denizz42 kapı süsünü kendim yapıyorum yarıladım malzeme eksiğim var onları alınca tamamlayacağım inşallah hediyeliği daha düşünüyorum karar veremedim ama anahtarlık gibi bişey düşünüyorum magneti kimse kullanmıyor atıyorlar bi kenara 😏
benguuusk Srdm baykuscraft 2. Kapi süsü Olanı tredyoldan pembeağaç Aslanlı turuncu renk hediyelik pinarilemakrome Hoşgeldin yazan tredyoldan yaptırdım instababyroom
Emine123kuzu vesilece merhaba acaba fiyatı nedir ? Kaça yaptırdınız bende böyle bir şey düşünüyorum da 🤗
vesilece Emine123kuzu boş şişe 3 tl dolu şişe 4,5’du canım ama kargo ağır olmasın diye biz boş şişe alıp doldurduk
Emine123kuzu vesilece aa çok mantıklı çokta güzel olmuş hayırlı olsun miniğin hediyelikleri 🤗 peki ismi basılı kurdelesini kendisinden mi gönderiyorlar 🥰
Emine123kuzu vesilece aldığınız sayfayı bir kez daha yazar mısınız sizide yoruyorum, Instagram dan mı sipariş verdiniz 🤗