Btlll Gamzelicious evet sürekli yatıyorm uyuyorum dışarı çıksam zaten midem bulanıyor kokulardan ayakta zor duruyorum inşşlh Bnm de en kısa zmnda geçer bu hafta 11.haftaya giricez herkes az kaldı dayan diyor ama bide bana sorun 😊
Tiredmother 7. Haftadayım hiç yiyemiyorum🤦🏻♀️ Normalde tekim rahatım yemesemde üstten atıştırıyorum bugün kayınvalidem geldi sürekli üsteliyo üstelenincede iyice sinirleniyorum stresten kapanıyo iştahım 🤦🏻♀️
Yarenbolat Tiredmother kalp atışını dinlesiniz mi bu haftada ben 7 haftanın içerisindeyim daha duymadım gitmedim çünkü
Sinemmurat alisaorkhan bende öyleyim çok zor geçiyor su içmeyi özledim su içermediğin için enfeksiyonum var ne yapmam bilmiyorum ilaçları da çıkarıyorum fayda etmiyor yarın kontrolüm var inşallah çare bulur
SevgiIbrahim InsAllah gecerr kizlarr.. ahhahh ne cektim ben bulantilarr yuzunden suan 34. Hafta cok sukurr dayanin zaman oylede boyledee geciyoo gecicek. Ben evin kapilarindan herseyinden tiksindim ve hattaa tasindik☺️ Dua edin insAllah 12.ci haftalarda azalir. Benim cokk uzun surdu.. 🙄
Seyma18 Ugurbocegi bnm 2hafta yoğun şekilde bulantı oldu haşlanmış patates ve tuzlu çubuk dışında hiçbir şey yiyememistim
Hasret33 ÇOK şükür 8. Haftamda oldu 1 hafta sürdü 9 haftalık olduk ve suan kalmadı mide bulantım 🙏🏻 Sizlerinde en kısa zamanda geçer inşallah🙏🏻
Yarenbolat kizbebekannesii kalp atışını dinlediniz mi bende 6 hafta 6 günlüğüm de daha hiç kontrole gitmedim değerim 3715 siz kalp Atışını dinlediniz mi