Alparslaninannesii Kizlar doktorum iyi dedi ama herkese bakiyorum 400 gr den asagiya yok benimki 310 gr nasil sizce sizinkiler nasıldı
QUEEN088 Alparslaninannesii çok )iyi canım bendede 20+0 350qramdı tam haftasına uyumla) Hatta 21 haftada 360qram olmalı)
izobellaaa-_- Alparslaninannesii galiba benim 20+6 da ayrıntılı da 356 gramdı doktor minyon bir bebek demişti sonra toparladı galiba en son 32+0 da gitmiştim 2 kiloydu şuan 34 haftalığız yarın yine kontrol var çok merak ediyorum ama buradaki yorumları görünce normalmiş gayet boşuna üzdü doktor beni😀
Seyma-Aslan00 Alparslaninannesii 😂 benimki 290 gramdı 20. Haftadayken canım gayet normal karsılastırma yaparsan stres olursun her bebiş farklı simdi burda bissürü bayanız aynı kilo aynı boydamıyız sanki☺️🤭
Annesininportakali53 Alparslaninannesii tam 20. Haftada 20+0 ken 383 gr di ama benim kinin kilosu öndeydi doktor iri bir bebek gibi demişti ona bakilaraktan sizin ki gayet normal zaten bu haftalar pek önemli olmuyor 1 kilodan itibaren dikkate alınıyor
Srdm Alparslaninannesii 27 haftalığım ama en son 24+5 te gitmiştim 825 gramdı bir hafta önde çıkmıstı, sonradan alıyor yani sende takılma 😊
girl_boy_annesi Alparslaninannesii işte en son detaylıda 20+6 395 çıkmış şimdi baktım ben 300 gr diye hatırlıyordum🙈 ama bebeğinin cinsiyeti ne oda etkiliyor