Nus_12 AysegulArici yok erkek canm sadece doğum hemen olurmu acaba diye korktum son ayda iniyomus göbek zaten normalmis
AysegulArici Nus_12 ha evet oğlan öyle oluyor ilk gebeliğim erkek son ana kadar kursagimdaydi son iki hafta falan vardı aşağı indi 39+2dede doğdu ama kızım baştan beri asagidaydi şuan dahada aşağıda oturamiyom bile hep yatar pozisyondayim
Minnacksevdack Nus_12 39. Haftadayım. Henüz inmedi. Sürekli kontrol ediyorum üstelik Belki de ben anlayamadım 🌸🙊
Serap-Yigit Nus_12 bana öyle demişti yengemin annesi. Karnın düşmüş doğum yakın dedi. Cidden 10 güne doğurmuştum. O kadar unutmuşum ki sanki sıfırdan başladım gibi. O zaman annem haftada 1 kemoterapi alıyordu en az 2 gün hastaneye gidiyorduk kan verip kemoterapi almaya. Hiç bir yerim ağırmazdı. Şimdi burnumun ucu Bİle ağrıyor 😂 tırnaklarım Bİle acıyor. Ama yaşlandım. Sizlere tavsiyem 35 yaşına çocuk bırakmayın
zeynepaylaipek Serap-Yigit ay sana yemin ederim ki yaşla alakası yok ilkinde dinctim daha iyiydim yemin ederim bunda hergun bir yerim ağrıyo daha 26 yaşındayım pes peşe yaptım sayılır kızım üç yaşında dört aylık hamileyim parmaklarım bile ağrıyor
Ziynet4459 AysegulArici ayy benimki de kız inşallah 38-39 da doğar😂😂 ilk bebek çok sabırsızım hemen doğsun istiyorum
Ziynet4459 AysegulArici ayy benimki keçi gibi inat yüzünü bile göstermedi 😂😂😂 meraktan çatlayalım diye 40 dan önce doğmaz bu cadaloz
zeynepaylaipek Nus_12 hiçbir zaman inmedi haftası doldu suniyle doğum yaptım gerçekten bebek beş cm acilmam varken indi sanki aşağı
Serap-Yigit zeynepaylaipek ya o zaman boşuna kendimi suçladım durdum. Keşke önce yapsaydım dedim. Demek ki direnç bitiyor
EsraBaykara Nus_12 ben fark görmüyorum henüz. 37+2 bugün. Ama karnım hiç yukarda da olmadı. Nefes darlığı, göğüs kafesi,kaburga ağrısı da çekmedim. Yani doğuma yakın düşse de anlamam heralde aşağıda olduğundan..
Ozgediz HilalEyce aaaa o zaman normalmiş demek ki, benim de aşağı inmeye başladı da her gören erken mi doğuracaksın acaba diye strese sokuyor 😤
Gmzbiri Nus_12 34 biterken inmeye başladı. İlk kendim fark ettim önceden midem aşırı sıkışıyodu. 35te kontrole gittim doktor doğum pozisyonu almış dedi progestan verdi. Bakalım şimdilik bi problem yok hafya kontrolüm var👶🏻
Nus_12 Gmzbiri benim midem sksmam hiç olmadı sırt üstü yatınca bitek oluyor genelde halada oluyor arada öyle