Fatma4495 36+5 günlük olduk ama hala bu bahsedilen annelik duygusu bana gelmedi bence normal her zamanki benim 🙄 kendinden geçip bebeğim de bebeğim diyenleri görünce garipsiyorum baya 🤷🏼♀️
Nur8sonmezz Fatma4495 bende 32+5 im bendede öyle annelik duygusu gelmedi öyle bebeğimde bebeğim diyenler abartıyor bence bizde bir sorun yok 😅
gulsen_ozer1 Fatma4495 ama çok başka bi duygu belki Doğumdan sonra gelir kucağına alıp kokusun içine çekince anlayacaksın 😁
Cicilibicili Fatma4495 bu duygu doğunca geliyor bazılarına. Onu ellerinize verdiklerinde açılın anayım ben modu yükleniyor🥲
dentin Fatma4495 ben de aynı durumdayım , bebekle konuşamıyorum henüz adapte olamadım bu yüzden kendimi suçluyorum vicdan azabı bile duyuyorum ben nasıl anne olacağım diye 🥲 doğunca öyle olmuyormuş ama normal dedi annem kucağına alana kadar
minikturtam1 Fatma4495 bende ayni sekilde. Tam olarak kendimi anne gibi hissetmiyorum. Tekmelerini hissettikce cok mutlu oluyorum. Ama genel olarak hep icimde yasıyorum mutlulugumu. Diger türlü dışa vurunca doğmamış bebeğe don biçiyormus gibi hissediyorum kendimi. Hatta herkez sana annelik cok yakışmış, sende anne oldun faln dediklerdinde kotu hissediyorum. Cünkü Allah korusun bir sey faln olur kendimi çok kaptirmak istemiyorum. Kucağima almadan o duygulara kapilmayı kendim için doğru bulmuyorum.
betul12f minikturtam1 bende ilk başlarda böyleydim ya eşya falan hiç almıyordum Allah korusun bişey olur daha belli değil diye ama keşke alsaymışım 😂😂her şey çok pahalı şimdi de alınmıyor
Sleepless_Mother Fatma4495 ilk hamileligimde bende öyleydim takı oğlum elleriyle parmagimi sıktıktan sonra geldi o his o an ağlamıştım ;(
haklisinesracim Fatma4495 Aslında yok öyle bir şey doğmadan önce hayal gibi oluyor biraz gerçek annelik duygusu olmuyor doğduğu an gelmişti bana da. Bazılarında çocuk neredeyse 1 yaşına gelene kadar annelik duygusu olmayabiliyormuş bazılarında lohusalik bitene kadar vs
Aysegulldur12 Fatma4495 ay bende de gelmedi bence psikolojik olarak kendimizi anneliğe hazirlicaz 36+6 yiz bizde kendiliğinden geleceği yok bu duygunun 😃
Seymaben Fatma4495 bana doguruncada gelmedi o his e3 gun hastanede kaldim 4. Eve geldik kizimi besigine koyduk ozaman dedim tamam anneyim ben artik evde 3 kisiyiz diye😅
eslemesila Fatma4495 genelde ilk gebeliklerde his doğumdan sonra gelir ama bizimki gibi 3 4. Çocuk olunca bebeğim hayatımin anlami demeleri gayet normal oluyo ben şuan sabırsızlıkla bekliyorum bebisimi günler gecmiyor
yagmur_s Fatma4495 ben de öyle aman aman bi duygu hissedemiyorum. Belki de bu yüzden sigarayı da bırakamadım. Evet heyecanlıyım farkındayım anne olucam. Onu kaybetmekten korkuyorum falan ama öyle ne bileyim. Hareket etmese sanki unutucam bazen🤷🏻♀️ bir arkadaşıma da böyle olmuştu. Çok da güzel bir anne yani bence bu tamamen psikolojik hormonal yani
Usnac1995 Resmen bu ben. Küçüklüğümden beri bebek bebek derdim hep çocuğum olsun isterdim. Çok şükür Allah nasip etti ama kendimi kaptıramıyorum sanki doğunca artık hayatımda hep sorumluluk olacak, onunla ilgilenmekten kendime vakit ayıramıcsm gibi geliyor.
Minnacksevdack Fatma4495 yalnız olmadığıma çok sevindim. Patiğini elini alıp ayy kuzum kurban olurum vs diyen kaynanam bile bir garip geliyordu. 😂 Kucağımıza alınca tabii ki her şey değişecek. 🌸
Tubacngl Fatma4495 Bende senin gibi düşünüyorum 25. Haftaya gircem ara ara bebekle konuşuyorum kendimde sorun var zannediyodum meğerse normalmiş