Emimosh coskunzerrin51 yaa çok sevindim çok zorlandık isim konusunda son haftalarda karar verdik diyebilirim tabi etraftan duyulmadığı için garipsendi 🙈 Ama ne olursa olsun etraftan hep bir eleştiri geliyor maalesef ☺️ Sizde olması mutlu etti ☺️
coskunzerrin51 Nagihanada Emimosh benim kızım 3.5 yaşında. İlk koyduğumuzda herkes garipsedi ama alıştılar. Sana tavsiyem iki ismini de kullan bence. Gayet güzel bir isim. Kararsız kalmayın
Minarda ecemsuuuuu aynen öyle 🙏🙏bende cok beğendim nadir bulunduğu için 🥰🥰sağlıkla dogsunlar inşallah. Kac haftalik sizinki
ecemsuuuuu Minarda inşallah canım 18 hafta olduk bugün daha zaman hiç geçmiyor 🥰😂sizinki kaç haftalık
EsAy3 Nesli8998 guzel isim Ben Azerbaycanda yawadigim icin cok nadiren koyulan isim o yuzden isriyoruz hemde sevdigimiz isim . Saglikli olsunlarda isim kolay
Minarda ecemsuuuuu Allah bağışlasın 🙏bizde 25 haftayiz biran önce ciftli sayılara girsin istiyorum 🙏🙏🥰🥰
ecemsuuuuu Minarda amin canım cümlemizinkini inşallah sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin Allah 🥰🤲🏻🙏🏻