Smyye1B Pinardan Ben erkek ismi diye biliyorum hiç kızda görmedim duymadım 😇 Bı tanidigimda Ali berâ koydu mesela 😇
eylulicten Ekk61 Eylul Sare cok guzel. Eylul ismi basli basina insana sans getiriyor kendimden biliyorum 😁🙏 sizinkine de sans getirsin insallah 🧿 Sare de Hz. İbrahimin esinin adi o da vok guzel ve anlami derin. Manevi acidan da derin. Adiyla yasasin insallah
Berrin06 Ekk61 anladığımız kadarıyla sade kesin olucak alya çok güzel bi isim çok hoş ama sareyle olmuş mu bilemedim ama inci sareyide beğendim 🥰
Guzinablaa Burada söylemeyeyim ama daha önce bu ismi bulsaydım kesinlikle Yesukay koyardım. Belki isim araştıranlara fikir olue. :)
Ekk61 sevil42 oda çok hoş. Ama babamız bı turlu beğenmiyor bizde isim takmış ya Eylül sare yada sarelinaya😂
Eelliiff1234 Minisssko ismim diye demiyorum ama çok güzel bi isim modası hiç geçmeyen ve gayet hoş 🥰 benim adım olmasa bende Elif koyardım kızıma 😍
Kubrar33 Kızım ceyda oglum cınar ama 3. Ye ısım bulamadım hala buralarda belkı bı ısım begenorım dıye bakınıorum kız olcak