hayallliiim Kızlar kayınvalidem hastaneye gitti böyle yazıyor 27+0 diyor birde 23+3 diyor kaç haftalık bilemedim anlayan varmı Bide bu
Sevgi18 Hem 26 ile uyumlu hem 28 ile uyumlu demek istiyor galiba anlamadım ama orda uyumlu yazıyor 2 hafta arasında net bilgi vermemiş sanırım
Melekannesi42 hayallliiim peki torun mu büyük olcak evlat mı 🤭ben çok şaşırmadım benim eşim üçüncü torunla yaşıt kaynanam geliniyle birlikte doğurmuş 10 gün arayla
hayallliiim 030323-brck kuzu şoku bende atlatamadım yeni farketmiş ben daha demedim hamile olduğumu demiycem de sinir oldum🥴🙈🤣
yeknu Hemde 27 haftalık😱 maşallah diyim de öncelikle 😱 yahu biz 27 ye gelene kadar neler çektik nasıl fark etmemiş🤧
hayallliiim yeknu valla ben 15 e gircem kusma kanama hastanaleri mesken edindik benmi çıtkırıldımım acaba diycem canımda tatlı değşm ama valal
yeknu hayallliiim yahu bende öyle 😂 her yerim ayrı error verdi. Doktordan çıkamadım. Kendimi çürük gördüm bak şimdi🤣 belki de aldırmak istemeyip sakladışar bu haftaya kadar olabilir mi ki👀