PapatiA Kızlllaaarr eşimin doğum günüüü ufakta olsa bısey beklıcenı düşünüyorum gözlük almak aklıma geldi benım fakat fıyatları ne kadar alabılırmıyım fıkrım yok başka öneride de bulunabılırmısınız b şıkkım olsun (kıyafet turu alamam kendımız tekstılcıyız)
denizdalgasi1 PapatiA ben daha dün eşime sipariş verdim bileklik aldım atolyewolf’dan zaten sevdiği ve kullandığı bir marka ben de bu sefer başka model sipariş verdim bekliyorum gelmesini sizin ortalama bütçeniz nedir belki aklıma fikir gelir öneri yaparım
Mysaa PapatiA bence ihtycı olan bişey al az çok bilirsin ya da ayakkabı herzaman tercih edeceği birşey kullanış açısından 😊
PapatiA denizdalgasi1 bileklık vs takan biri değil maalesef geçen babalar gününde saat almıştım beğendi sanırım hayatında ılk defa taktı , yüzük bıle takmıyor yanı alışmamış Bın TL civarı nakıt var Bır pasta yaptırıp çıkmışken bırde bısey almak istiyorum sürem yok o yüzden buraya yazdım
denizdalgasi1 PapatiA mesela önceki hediyelerimde de altın kitap ayracı almıştım kitap okumayı çok sevdiği için değerli bir hediyeydi o zamanlar 700 lira civarıydı şu an ne kadar bilmiyorum eşinizin hobilerinden yola çıkabilirsiniz mesela arabasını çok seviyordur arabasına alabilirsiniz bir hediye ya da balık tutmayı seviyordur onunla ilgili alabilirsiniz nelerden hoşlandığına bağlı
PapatiA gorky bak Buda güzel 😀 ama o kadar zor ki smdı esnaf olduğu ıcın gıdıyor ayakkabıcıdan 5cıft alıyor oda ona gelıyor dıye esnaflar arası ılıskı olur ya gelene gıdersn öyle bısey o yüzden bana da çok bısey kalmıyo 😀😀