Zeynepk27 Kızlar kaçıncı hafta bebeğiniz dıştan harketlerini gördünüz biz 24 haftalık olduk hareketi var ama dıştan daha belli değil merak ettim sizlere bir sorayım dedim
nilsmomy Zeynepk27 bizde 23 haftalık olduk her hareketi değil ama bazı güçlü hareketlerinde karnım seğiriyor gibi görünüyor dışarıdan ama çok dikkatli bakmak lazım 😂
Ebruliya Zeynepk27 3. Hamileliğim 17. Haftadan beri hissediyorum. Şu an 21 haftadayim sırt üstü yattığımda dışardan belli oluyor hareketleri😁🌺
Merve201119 Zeynepk27 24 te bellinolmaya başladı ama cok dikkstli bakmak lazim oda her hareketi değil
Zeynepk27 Oznurozdemir hm biz görmedik daha 24 haftalık oldum bugün harketi var ama dıştan gözükmüyor
Zeynepk27 Ebruliya masllah ne güzel darisida bana insllah 🤲 sırt üstü yatıp hiç bakamadım sırt üstü yatmak telihkeli diye
nilsmomy Zeynepk27 yok yok 10-15 dakikadan bir şey olmaz canım sen tatli ye uzan sırt üstü karnını izle bende sadece sırt üstü görüyorum çünkü 😂
Oznurozdemir @Zeynepk27 karnınızın yağ kas dokusuyla alakalı olabilir. Bu arada sırt üstü yatmak tehlikeli diye kim diyor ? İnanmayın böyle şeylere sadece sola yatmak daha rahat. Hamileliğimden beri her pozisyonda yatıyorum hiçbişi olmadı @Zeynepk27
nilsmomy Oznurozdemir yorumu ben yazmadım ancak bana da doktorum artık sırt üstü yatma sola yat, sağ tarafı da çok önermiyoruz böbreğin genişler dedi. Ben arada yatıyorum ama genelde sola yatmaya dikkat ediyorum mesela
Zeynepk27 Oznurozdemir hm olabilir biraz kiloluyum ondanda olabilir belki ya ne bilim herkes öyle diyor kordon dolaniyormus boynuna korkumdan yatmiyorum hiç sirt üstü ewet doktorum demisti sol tarafına yatmaya daha çok özen göster diye
zamaneannesi80 Zeynepk27 24 de ufak ufak dışardan görmeye başlamıştım şimdi 27 olduk çok net belli oluyor 👼🏻
Zeynepk27 zamaneannesi80 ay ne güzel inşallah darisida bana insan merak ediyor diyorum acaba hareketsiz bir bebis mi diye
Merve201119 Zeynepk27 aynen canım 6 aydan sonra belli oluyor genelde son aylarda çok net belli.oluyor