Sevensevilen Derya5555 sunandfun7 Ebruka02 teachersrn Bilgenim Ben de eğitim ödeneği konusunu merak ediyorum. 26 Eylül 37. Haftam . Tüm yılı kapatacağım izinle . Eğitim ödeneğini geri ver derler mi ?
Fatosboyraz happycat yatırıyorsunuz. Sözleşmelide yatıyor kadroda yatmıyor. Yatan parayı çekip maliye miydi ne gidip yatırıyorsunuz
Ezgi_Mercan Ben de banka promosyonunu dogum iznindeyken verirler mi acaba diye dusunuyorum. Henuz sozlesme yenilenmedi bankayla sabirsizlikla bekliyorum 🤭
Ezgi_Mercan bendiyebiriii heeyooo 💃 bi yerden yuzumuz gulsun bari. Dogum oncesi iznimin bir ayi agustosta yaniyor. Dogum sonrasina ekleyemiyorum. Bi yerden gol yedik bi yerden kazanalim 🙏
bendiyebiriii Ezgi_Mercan hocam eğer sınıfçı veya özel eğitimci isen ilksan doğum yardımı da alırsın🌸
Cns15 bendiyebiriii bende özel eğitim kurumunda çalışıyorum ama ekstra mı alıyoruz ücret onu anlamadım😇
bendiyebiriii Ezgi_Mercan o zaman sizde yok ilksan diye biliyorum hocam. Belki başkalarına faydası olur. Unutan, bilmeyen oluyor bazen🌸
duru_pars Derya5555 ücretsiz doğum iznine ayrılanlar sadece faydalanabiliyor memurlar maaş almaya devam ettiği için doğum parası alamıyorlar
Arvenveannesi bendiyebiriii özel eğitimciyim 🥰 ilksana başvuru mu yapılması gerekiyor acaba. Ne kadar oluyor bilginiz var mı🙃
bendiyebiriii Arvenveannesi evet başvuru yapılıyor hocam. Az bir miktar diye biliyorum. 500-600₺ falandır ama net bilgim yok