zeyel_sena Bilgenim ankara şehir hastanesinde değil muayene odasına bekleme bölümüne bile almıyorlar. Eşim sırf bebeği görmek kalp atışını duymak için 3 kere özele götürdü beni. Devlette durum böyle
aysegulpkr Bilgenim malesef giremeyecek canım . Biz hem cinsiyet için hemde eşim kalp atışını duysun görsün diye bir iki defalığına özele gittik . Devlet Hastanesi’nde teklif dahi ettirmiyolar direk hayır hayır diyip kestirip atıyorlar
Umran__37 Bilgenim almiyolar evet erkekleri bekleme alanina aliyolar guvenlikler girdikleri zaman erkekleri disari alalim die cikartiyolar onemli bisey olmadigi surece esleri cagirmiyolar canim ama ozele gidip beraber kalp sesini duyabilirsiniz ☺️
haklisinesracim Bilgenim Benim gittiğim hastanede polikliniğin olduğu koridora bile erkek almıyorlar çünkü nst odasının falan kapısı açık olabiliyor kadınlar rahatsiz oluyorlar
calciumoxalat İstanbuldaysanız haydarpaşa numuneye gittik geçen hafta tahlil vermek için eşimide aldı doktor ultrasonda gosterdide. Ayşegül güneri doktor o kadar iyiydiki özel gibi bakıyorlar.
minismom Bilgenim benim doktorum mustafa cihan baysal.. ewet benim doktorum esimi iceri alıo ama doktordan doktora degisio dedigim gibi gittiginizde gorursunuz stn herkes esiyle gelms flan sıranızı beklerken bakarsınız doktorunuz alıomu die olmadı sorarsınız esimde girebilirmi die
eylulicten Bilgenim devlet hicbir sekilde erkegi almiyor namahremmis 😒 ozele gidin canim. Dogumda da almiyorlar
Bilgenim maman-es doğru kendi vergilerimizle var olmaya çalışmaya çalışan bir milletin önüne konan engellerden onu bile yaşayamıyoruz, doğru söylüyorsunuz (!) 🌸
Ecarve Bilgenim devlet hastanesi eş çocuk yanında annenle bile gitsen almıyo erkekleri namahrem sırf kadınlar olduğu için kimisi nst de kimiisi muayanede vs olduğu için kabul etmiyorlar
Bilgenim Hepinize dönüş yaptığınız için teşekkür ederim kızlar.🌸 Bugün böyle yanlış bir gerçekle yüzleşmenin keyifsizliğini yaşadım. Allah hastaneye düşürmesin denilen söz bence önce devlet hastanesine düşürmesin şeklinde olmalı.
Seyma0323 Ben 1 kere devlet hastanesine gittim daha tövbe. Hem eşimi almiyolar hem 10 kişiye birden bakıyolar,. 2 kişi sandalyede oturuyor 2 kişi ayakta ve ben yataktan kalkiyordun ustumu giyordum diğeri yatti.. bu yüzden özelden başka bir yere gitmiyorum.
nadrun Beykoz devlet Hastanesi’nde alıyorlar yani doktorun kapsina kadar gelebiliyor dört yıl önce ilk cocugumun takibini ve doğumunu orada yaptım doktor ultrasondada gösterdi iceriyede aldı hatta doğumda doktor secemiyorsunuz acilde hangi doktor varsa ama ben sancı seçerken doktor annemide esimide içeriye ayrı ayrı zamanlarda aldı şimdi randevuya gittimde eşimi içeriye almadılar belki pandemiden kaynaklidir ..