cansualisa Şuan 18 haftalığım bir türlü detaylı için randevu alamadım 1 haftadır 20.24 arası yapıldığını biliyorum var randevu ama detaylı usg yapılmamaktadır diyor ne kadar saçma Yarabbi ya kızlar ne yapılabilir acaba? İstanbul’da yaşıyorum
Kara77 cansualisa doktorun yönlendirmesi gerekiyor devlete gidiyorsanız ama ama özel de de detaylı yaptırmak istiyorum deyince ücretli yapıyorlar
_edakrsu22 Doktoruna söylüyorsun detaylı ultrason yaptrcm diye o kayıt açıyor perinatoloji bolumune öyle randevu alabilirsiniz
cansualisa Kızlar açık benim perinotoloji bölümü 😀 sadece alamıyorum yok randevu olsa da perinatoloji de detaylı usg yapılmamaktadır diyor
Mavidunyamm cansualisa Ne kadar saçma yaaa e o zaman perinatolojinin amacı ne 🤣🤣 detaylı yapılmıyor yazmışlar bide şaka gibi
Ozcankbra Bizim burada perinatoloji kendisi randevu veriyor sistemden randevu alınıyor mu bilmiyorum beni de kadın doğum doktorum yönlendirdi perinatolojiye
cansualisa Ozcankbra beni de yonlendirdi kuzum söylemek istediğim şu oerinotoloji randevu veriyor ama detaylıya bakılmamaktadır diyor
cansualisa Obirgebe ay kızlar perinotolojiyeee kayıt açık çıkan randevular detaylıya bakmıyor yukarıda gösterdim ya
Mavidunyamm cansualisa Talep oluşturun bari açık randevu olursa SMS gelsin. Birde Sadi konuk eğitim araştırma da yapılıyor bence
Oznur663 Bulunduğunuz yerdeki üniversite hastanelerine bir sorun isterseniz orda yapılıyor diye biliyorum