Gulbeyazozgul Kızlar merdiven inip cıkmalara basladınız mı kolay dogum icin ne yapıyorsunuz önerileriniz varmıı
Sarahh Gulbeyazozgul bizde 30+6 yız ve artık doğurmak istiyorumm bu hamileliğim ilkine göre zor geçiyor😪. Daha bişey yapmıyorum 35 ten donra başlayacağım hurma ve squata
benguuusk Gulbeyazozgul 34. Haftadan beri yapıyorum 36. Haftadan itibaren attırdım squat çok yapıyorum 37 haftalık olduk artık doğurmak istiyorum
Gulbeyazozgul Sarahh bende ne kadar hareket edersem o karidar rahat oluyorum o yüzden en bastan beri yürüyüş falan cok yapıyorum
Gulbeyazozgul benguuusk bende birden karnım oldu birden kilo aldım o yüzden bu haftalar cok agır geldi bana
Because 38.haftadan sesleniyorum 😅😅📢📢 buralarda zaman duruyor sanki 🥲sanki bir saat bir hafta gibi 😬😬 daha yolun başındasınız siz bolca uyuyun .çünkü son haftalar istesenizde uyuyamıyorsunuz 🤰🏻👶🏻🥲
Sarahh Gulbeyazozgul yok hakeret edincede bacaklarım çok ağrıyor dün biraz çok gezdim vajinama bile ağrılar girdi
Gulbeyazozgul momm12_ evet aksamları cok oluyor canım asagı dogru kasılmalarım oluyor nefes alamıyorum bebegim dogum pozisyonuna gecmiş yuzu asagı dogru dedi doktor o yüzdende asagıda baskı olabilirmiş momm12_
momm12_ Gulbeyazozgul evet anlık bı nefesım kesılıyo sankı top gıbı olup yamuluyor karnım bıde bazen kasık agrım oluyor
Gulbeyazozgul momm12_ acaba normal dogum mu olucaz benim yengemin kasılması sancısı olmadı hic normal dogum yapamadı belki bizimki normal olur