suscarparimm segah06 29 haftalığız çok az yeni yeni çıkmaya başladı ne güzel işte yüz üstü yatabilme keyfin var
Cnsy00 segah06 benimde yok bi an önce çıksın da hareketlerini hissediyim istiyorum sürekli elim karnımda kıpırtı için bekliyorum 😅 ama galiba çok geç hissedeceğim
Bebekdelisi segah06 ilkse doğuma gittim gobek nerde dediler 2 de doğuma gittim bır tık erken basladı belırme 3 16 H ama gor 6 aylık gibi gezıyorum suan😆😆 bide ikiz
segah06 EmineDefneGokce kız 28 e dek bekleyecek miyiz😂😂😂 Bende bel diye bir sey kalmadı dümdüz iniyorum. İstah ne alemdee
Ebrbre 15 hafta çok erken zaten göbeğin çıkması için, herkeste bir olmaz vücudunuza bağlı birazda ne zaman çıkacağı 😊
EmineDefneGokce segah06 valla canım yemem şuan güzel çok şükür . Kilomda pek yok 54 üm ama çıkmıyor karnım yani 😂😂
Ebrbre segah06 beni soracak olursan 7 aylıkken bile hamile olduğunu söylemesen anlamayız diyolardı iç karnına bağlı birazda ama 20 den sonra daha belirginleşir 😊
Umay_2507 Ben doğuma gittim hemşireler bebek nerde dedi abla 😂😂😂😂😂 37+3 de geldi miniğim 14 günlüğüz şu an
herkesherseyicokbiliyorzaten Benimde göbeğim yok 14 haftalık yüzüstü dönüyorum bazen bebeğe bir şey olur mu sıkıntı çeker mi acaba?
minikerdeminannesi segah06 benimki beş aylık ancak çıktı, o da çok belli değil biraz göbeğim var gibi