Aminenin_annesi kızlar bebeğim 2 hafta önce 5 gün geriydi simdi de 2_3 hafta geri cıktı 37+5 im ama 35 bazı yerleri de 36 ile uyumlu . simdi perinatolojiye gidicez . bu sekilde olup sağlıkllı bir sekilde doğuran var mi?
Aminenin_annesi Aminenin_annesi 2 haftada sadece 100 gram almış bebeğim kilosu 2740 gram . her zaman 10 gün 1 hafta ileri cikan bebek birkac haftadır geri çıkıyor anlam veremiyorum. gebelik sekerim yok tansiyon yok bebeğin suyu vs..normal boyu 47.5 cm
Aminenin_annesi Aminenin_annesi aklima kötü seyler getirip endişe etmek istemiyorum. rabbim korkularımızı hayra çıkarsın 🤲
Hellili Aminenin_annesi hiç kokulacak bişi yok benimde bebeğim o şekildeydi 1800 doğdu ama şuan maşallahı var hem sizin bebeğinizin kilosu da gayet iyi korkmayın son haftalarda bebeklerin yerleri daralır stres olurlar ultrason ölçümleri düzgün alınamaz vs vs b
Bebekdelisi Aminenin_annesi bennn canım🤲🏻 Hafta uyumu hep geri oldu 32 den sonra 37 de 2550 saglıklı dogum yaptım
Kbrakrs Aminenin_annesi belki plesanta yaşlanması falan vardır canm bebeği iyi besleyemiyordur kordonu dolanmıştır falan. Bebişte sorun yoktur inşallah böyleyse bebişi alırlar sen güzelce kollarında beslersin; iyiyi düşün olur mu 🤲🏻🤲🏻🤲🏻