bubuiledudu Yine sabırsız ben evde olan testlerim kayıp bulamadım Allahın işi demek ki bugün eve giderken test alsam 2 saat sıvı almadan eve gitsem 4 gün var reglime 12si yumurtlama gunumdu benim ilişkiler 11i ve 13 u oldu
Semilk05 bubuiledudu canım sabırsız olma ben de senin gibi sabırsızdım hep negatifle karşılaştım kanda bile negatif çıktı. üzüldüm. adetim 2 gün geçince yaptım pozitifi gördüm niye acele edip kendimi de bebeği de strese sokmusum ddiye kendime kızdım
mor_menekse bubuiledudu canım çok erken daha 4 gün var bekle adet gününü üstünden geçsin 3 gün. Şimdi yaparsan negatif çıkabilir boşuna stres olma
bubuiledudu Semilk05 evet ikinci gebeligimde de ben negatif gormustum gecikince ogrenmistim ama iki kayip olunca yine sabirsizim
Semilk05 bubuiledudu rabbim hayırlısını doğru zaman da nasip etsin canım benim inşallah çift çizgi görürsün ama sabret
bubuiledudu mor_menekse haklısınız bekliyim bu kadar bekledim rüyamda da çift çizgi gördüm inşallah cikar
mor_menekse bubuiledudu hayırlısı canım benim vakti gelince nasip oluyor. Allah gönlünüze göre versin 😇💜🌸
arirangg bubuiledudu Canım şu an çok erken. Hamileysen bile kanda dahi yeni yükselmeye başlayacaktır. Hafta sonuna kadar bekle. Kafan karışmaz en azından varsa da yoksa da kesin olarak çıkar o zaman😍